Frédéric, alias NoSugarMan ...

5 december 2012

Kennen jullie Frédéric of alias 'NoSugarMan'?Deze keer heb ik niet een tof product ontdekt maar onlangs wel een toffe sportieve kerel die een speciale uitdaging aangaat waar ik het woord 'chapeau!' voor klaar heb!


Waarom? Omdat hij de uitdaging aangaat om als sportieve student lichamelijke opvoeding een gezonder leven te gaan leiden en stelt zichzelf als doel een zoet en suikervrij eindejaar aan te gaan.

De ene doet zoal zijn voornemens op 31/12 voor het komende jaar, waar...hij het misschien eens omgekeerd doet.

Voor zijn persoonlijke uitdaging onderneemt hij tal van activiteiten waarvan eentje vanavond te zien is op één-programma 'Iedereen beroemd'.

Geen gemakkelijke opdracht weet ik als voedings- & gezondheidscoach. Consciente bood dan ook aan om NoSugarMan bij te staan waarop hij antwoordde: 'Coaching voor NoSugarMan Super! ' Wordt vervolgd dus!

In ieder geval, voor hen die dit net zoals ik een leuk initiatief vinden, vanavond zender op één en volg zijn acties via blog of FB! :-


Volg NoSugarMan hier ...

 

Consciente steunt NoSugarMan | 29 november 2012 ...

Dag NoSugarMan,

Wat een leuk initiatief!

Het is fijn te merken dat jongeren bewust omgaan met hun gezondheid, voeding en op zoek gaan naar een evenwichtigere manier van leven. Als voedings- & gezondheidscoach kan ik jouw campagne dan ook alleen maar toejuichen. Je inspireert ons om even stil te staan bij onze huidige eet- & leefstijl en dit met een leuke knipoog. Chapeau!

Ik weet uit ervaring dat veranderen van eetgewoonte niet zo eenvoudig is. Wanneer je vragen hebt of nog tips nodig hebt, dan wil ik je heel graag helpen om je doel te bereiken.

1 +1 = 3 is mijn motto

Nog veel succes met je campagne Frederic!

Suikervrije groetjes,

Jasmine Willocq
Natuurlijke voedings- & gezondheidscoach – http://www.consciente.be

 

 

 

November 29, 2012 22:12:45

Reply

 

Dag Jasmine,

Heel fijn dat je me wil helpen. Ik ben deze queeste in de eerste plaats begonnen om zelf bij te leren en om mijn eigen voedingsgewoonten op punt te stellen.
Door mijn studies als leerkracht L.O. weet ik wel redelijk wat af van voedingsleer, maar ik denk dat jij me vanuit jouw professionele achtergrond nog heel wat zaken kan bijbrengen. Ik wil dan ook graag op je voorstel ingaan. Coaching voor NoSugarMan Super!

Ik ben nu druk bezig met de voorbereidingen voor mijn volgende actie. Ik denk ondertussen even verder na over vragen, of zaken waar je me mee kan helpen en binnen enkele dagen contact met je opnemen.

Alvast heel erg bedankt voor je aanbod en je interesse in mijn project.

Gezonde groetjes,

Fré

 


< Terug

top