Stil maar allesbehalve stil

3 februari 2021

Mijn laatste postje op m’n website, dec 2017: “ Op dit moment zijn Consciente's diensten in herwerking. Op de site zal het dus verder even stil zijn maar ondertussen wordt er volop gepuzzled rond het 'wat & hoe'. Van zodra de puzzle klopt, verneem je het hier op de website. En toen was het inderdaad stil.

Nog steeds is het stil maar het was allesbehalve stil... Het was mijn winter. ❄️
Stil naar buiten en toch veel beweging vanbinnen. Ondertussen herken ik iets vertrouwd. Lentekriebels!
Het is mijn lente! Het is dus zo geruststellend te weten en erop te vertrouwen dat, net zoals bij de seizoenen, dan ook ieders zomer altijd terugkomt. ☀️ Alles op zijn natuurlijke tijd en ritme.

Dankjewel Barbele, want jouw onderstaand tekstje en beeld van vandaag inspireerde me even de stilte naar buiten te doorbreken, omdat de lente zich in mij heeft ontwaakt en verlangt naar haar zomer.
Ik kijk alvast heel erg uit naar de vele toekomstige ontmoetingen en verbindingen.

Schrijfsel van Barbele Kindt • “Ik ben wat stil ...”

“Ik ben wat stil ... Niet omdat er niets gebeurt in mijn leven. Ik ben wat stil ... Niet omdat ik niets te vertellen heb. Ik ben wat stil … Net omdat er heel veel gebeurt in mijn leven, in mijn hoofd, in mijn lijf en in mijn hart Ik ben wat stil ... Net omdat ik niet weet wat en hoe erover te vertellen, welke woorden eraan te geven. Ik ben wat stil ... Omdat ik zelf aan het plaatsen, proberen begrijpen en kaderen ben. Ik ben wat stil … Net als in de winter. Het is stil in de winter. Maar onder de grond gebeurt er veel vruchtbaar werk in de natuur. Ook bij mij is er veel innerlijk ondergronds vruchtbaar werk bezig ... Ik kom wel weer naar boven en naar buiten. Je hoort me wel Ik forceer niets. Mezelf niet. De realiteit niet. Mijn verwachtingen niet. Stille groet.

Ook een stille groet van mij en tot ... Jasmine

 

 


< Terug

top