Volt over afslanken

3 oktober 2014

Was er nog een plaatsje vrij aan de tafel van Volt voor Consciente & Co?
Programma

Jammer genoeg geen uitnodiging ontvangen.
Op die manier was er naast iemand met een 3 jarige opleiding als diëtist en naast iemand met een opleiding van 12 weken ook iemand vertegenwoordigd voor zij met een 4-jarige opleiding als voedings- & gezondheidsconsulent, behaald aan een kwaliteitsvol instituut, aangesloten bij de beroepsvereniging van gezondheidsbegeleiders.

Een aanpak waar Consciente als voedings/gezondheidsbegeleider op een natuurlijke manier, de mensen uitlegt en motiveert om een gezonde natuurlijke manier aan hun eet- en leefstijl te werken. De kracht uit zichzelf te halen en niet uit de potjes of door middel van wondermachines.


Wat had ik graag met de cliënten en hun verloren kilo's (vertaald in pakjes boter) in de studio present geweest. Zodat men in Volt die mensen eens kon feliciteren die hun zelf-verantwoordelijkheid opnemen, er voluit voor gaan om samen op een gezonde manier aan hun overgewicht, eet- en leefstijl te werken en zo de overheid heel wat Euro's te besparen. Dat zou pas aanmoedigend werken.Verder op naar die bewustere en gezondere wereld! :-)

 

Extra info |

Bron Belga | 02.12.2013 Lichtere Belg spekt staatskas met 4 miljard | Als de Body Mass Index (BMI) van Belgen met overgewicht (BMI +25) of obesitas (BMI +30) met één eenheid zou dalen, levert dit ons land vier miljard euro aan besparingen op over 20 jaar. Dat zegt professor Lieven Annemans (UGent) in een studie over de economische gevolgen van obesitas voor de Belgische overheid. De kans op ziektes daalt aanzienlijk bij een gezond BMI.


< Terug

top