- 35 kg | aftellen laatste 8 kg!

31 maart 2014

Marijke doet nog steeds gemotiveerd verder, de laatste 8!
En wetende dat er al 35 kg mooi aangepakt zijn!

 

Marijke: " Yes ... slechts 8 kilo te gaan! Na een break van 1 week die ik mezelf heb gegund, ben ik sinds een tweetal weken terug gestart met de detoxfase. Met de lente in het land voelt dat goed aan. Ik heb ook veel minder last van de lentekwaaltjes en allergieën waar ik anders mee te maken heb.

Ondertussen ben ik alweer een paar kilootjes lichter en moet ik nog maar 8 kg meer vermageren om mijn einddoel te bereiken. Ik kan het bijna zelf niet geloven dat ik ondertussen al zo ver sta. Ik besef goed dat ik een lange weg heb afgelegd en het is belangrijk geweest om met haalbare tussendoelen te werken, waarvoor ik op tijd en stond ben beloond. Zo ben ik mezelf bij het bereiken van elk tussendoel eens gaan trakteren met een nieuw kleedje. Shoppen is ondertussen leuk voor me geworden en ik moet sowieso een totaal nieuwe outfit in mijn kleerkast voorzien.

Nu het einde van mijn 'reis' in zicht is, motiveert het extra om te blijven doorzetten!
Ik kijk er al naar uit om me een leuke bikini aan te schaffen voor volgende zomer, want dat is het einddoel en beloning dat ik had vooropgesteld."

 


Dus we gaan er voor, voor de laatste 8!

Jij kan dit ook! Daar ben ik en de vorige teamgenootjes van overtuigd!

Ps: kom naar de gratis infosessie - start eind april en eind juni 10% lichter en 100% energieker!

www.consciente.be/agenda

Vorige posts Marijke

 


< Terug

top