Gezond, slank & stress-vrij als intentie 2014 !

4 januari 2014

Voor de lieve-stress-beheers-beestjes onder ons, goed nieuws om 2014 in evenwicht (door) te brengen! Want, zoals vorig jaar beloofd, vanaf 2014 ook ‘Stressvrij worden, zijn & blijven’ bij Consciente te Beervelde, door Stress-less coach Barbele van Mens Sana Health!

Ontdek hieronder een 5-stappen-plan en zoveel meer voor jou in petto!

Even kennismaken? "Hoi, ik ben Barbele, collega-coach van Jasmine. Net zoals Jasmine, heb ik ook een individuele praktijk, Mens Sana te Marke (Kortrijk). Jasmine en ik werken vaak samen om onze cliënten een geheel te kunnen bieden op zowel  fysiek als mentaal vlak.  Waar Jasmine, als Food & Lifestyle coach haar training ‘Slanker worden, zijn en blijven’ te Marke brengt, ben ik dan ook enthousiast mijn training ‘Stressvrij worden, zijn en blijven’ te Beervelde aan te kondigen. Vanaf 2014 zal deze voortaan ook van start gaan bij gezondheidspraktijk Consciente (Beervelde). Als Stress-less coach ligt mijn expertise in stressbeheersing."

Voel ook jij al vaker eens innerlijke onrust?
Is het ook voor jou een uitdaging om steeds een evenwicht te vinden tussen werk, gezin, relatie, huishouden, sociale verwachtingen en persoonlijke drijfveren?  ‘Moet’ ook jij veel in je leven? Loop je de hele dag van de ene taak naar de andere? Voelt alles wat je doet als een verplichting? Ben je in je hoofd constant bezig met wat je straks nog moet doen? Heb ook jij vaak het gevoel dat je geleefd wordt in plaats van te leven? Heb je het gevoel dat je zoveel investeert, maar in verhouding te weinig voldoening ervaart?

Dan ben jij één van de miljoenen mensen die elke dag lijden onder stress.

We kunnen een tijdje doorgaan op adrenaline maar laat het niet te ver komen. Je moe en futloos voelen, je energie, enthousiasme en doelen verliezen zijn tekenen dat stress zijn sporen nalaat. Wacht niet tot het zich op je lichaam zet en je letterlijk volledig stil valt door ziekte, depressie, burn-out,…

Het kan anders, maar daar dien je zelf de verantwoordelijkheid voor op te nemen. We investeren heel veel in materie en uiterlijkheden. Als onze wasmachine, computer, TV, auto,… niet meer functioneren, vinden we het logisch om deze zo snel mogelijk te herstellen. Maar  wat doen we als we  zelf niet goed functioneren?  Jij bent het meest waardevolle in je eigen leven. Investeren in jezelf is dus  belangrijkste investering die je kan doen, zowel voor jezelf als voor de mensen om je heen.

Wil je het graag anders? Wil je meer voldoening en dagelijks geluk ervaren? Het kan!

Ik schreef voor jou alvast een 5-stappenplan op weg naar een stressvrij leven
5 stappen om je leven terug in eigen handen te nemen.Je kan het via deze link aanvragen

Nog meer weten? Dan ben je van harte welkom tijdens de gratis info-sessie ‘stressvrij worden, zijn en blijven’ die doorgaat op maandag 13 januari van 19u30 tot 21u30 bij Consciente (Brandstraat 47, Beervelde). Inschrijven kan via deze link


Op een stressvrij 2014!


Van harte,

Barbele


Nog een paar leuke citaatjes!

In het westen hebben ze horloges,
maar wij hebben de tijd. 
Afrikaans gezegde.

Het is een maatschappelijk misverstand om te accepteren
dat stress bij ons leven hoort.

Vandaag ben je waar jouw gedachten je hebben gebracht;
morgen zul je daar zijn waar jouw gedachten je brengen. Richard Carlson


 


< Terug

top