Kookworkshop | eens anders ontbijten ...

Alvast enkele impressies van na de workshop 'eens anders ontbijten'

Leen: " Op een aangename manier verrassende smaken leren kennen. Gaf inspiratie!"

Stephanie: " Vroeger dacht ik dat een ontbijt zonder brood niet bestond. Door meer met voeding bezig te zijn, ontdekte ik andere varianten. In die zin dat ik de dag startte met een magere yoghurt en fruit, dag in en dag uit. Geen sprake dus van een goede startbasis. Dankzij de workshop bij Jasmine ging er een compleet nieuwe wereld voor me open! Welkom wereld van verschillende smaken, bereidingen & producten... Variatie troef! De workshop heeft als voordeel dat je allerlei dingen kan proeven die je anders niet meteen in je winkelkar zou leggen.

Een sterke eigenschap van Jasmine is dat ze van heel wat zaken op de hoogte is. Ze beweert de waarheid niet in pacht te hebben en dat is zeer waardevol in een maatschappij met zoveel verschillende overtuigingen. En hou je toch vast aan die boterham met choco, dan helpt Jasmine je in een ongedwongen sfeer graag zoeken naar een gezonder alternatief!"

Nathalie: "De ontbijt-workshop bij Jasmine was zeer inspirerend. Niet alleen van Jasmine leerde ik nieuwe dingen, ook van de andere deelnemers kreeg ik handige tips mee, wat de avond heel interactief maakte.
Je steekt met andere woorden veel op in een heel ongedwongen sfeer."

 


< Terug

top