Isabel's droom | -50 kg & trouwjurk

>> Bekijk hier haar filmpje over haar uidaging & droom

Mijn start samen met andere teamleden - 5 september 2015

1ste weegmoment samen met andere teamleden - 16 september 2015

Ondertussen de 7 weken  training afgerond en we doen lustig samen individueel verder!

Isabel & 8 weken later!

8 weken verder, 17,5 kg minder en zoveel stappen dichter naar haar 1ste tussendoel: terug in die trouwjurk! Isabel, we gaan er verder voor. En volgende week een herfstvakantie met bewuste keuzes. Jij gaat dat kunnen! Steun Isabel om volgende week tijdens haar verlof aan al die aanmoedigingen te denken als ze al het verleidelijke zoets ziet passeren. Ook deze keer ben je niet alleen, samen met mij en een nieuw team dat morgen start, zijn er al snel weer 7 weken voorbij en klaar voor een stralend eindejaar!

Isabel & 9 weken later!

9 weken verder en 20 KG lichter >> Bekijk hier haar filmpje NA 9 WEKEN
 

Isabel & 3,5 maanden later & -25 kg!

Ja hoor, we zijn nu al halfweg! 25 ongezonde kilo's kan Isabel in 2015 achter haar laten.
Ze startte een goede 3,5 maanden geleden met het traject 'gewicht in evenwicht' en vandaag exact - 25 kg! 
2016 gaat ze voor deel 2!

2016 en de verder goede voornemens! Samen verder in actie!


 

2016 en goede (slank)voornemens. Ook verder voor Isabel. Zij gaat vanaf morgen samen verder voor haar uitdaging. 2016 staat voor de laatste 25 kg samen aanpakken, waar in 2015 al 25 kg achter werden gelaten. Deze week eerst even de feestkilootjes wegwerken en zaterdag starten met het nieuwe team dat al staat te popelen om van start te gaan. Morgen gaat zij verder op haar weg naar haar doel. 

Isabel volgt de 7 weken training 'gewicht in evenwicht'. Deze coachingsaanpak helpt haar op een natuurlijke manier en in team haar ongezonde overgewicht (50 kg) aan te gaan. Een maagverkleining of andere onomkeerbare chirurgische ingrepen om te vermageren waren voor haar totaal geen optie. Een gezonde, duurzame, natuurlijke aanpak stond voor haar voorop. En ja hoor, ze is één van de mooie voorbeelden dat het kan. Waar motivatie is, is een weg en resultaat! Knap!


Het resultaat zien van deze -25 kg gelukker? Een vóór & na'tje!

Hokuspokuspats... Neen! Toverstokjes bestaan niet en wondermiddeltjes evenmin. 
Wel pure goesting om te veranderen en de geschikte begeleiding. 
Begin september samen met de doelstelling gestart en ondertussen na 4 maanden - 25 kg gelukkiger!
 

Haar doelstelling voor 2016 is begonnen!  >> bekijk het hier
 

Ter info: voor andere dames die ook de goesting voelen om dit jaar hun gewicht eindelijk in evenwicht te brengen en op zoek zijn naar een kwaliteitsvolle aanpak via coaching? Isabel volgt de training gewicht in evenwicht samen met andere dames. Welkom op de infosessie! Inschrijven noodzakelijk via www.consciente.be/agenda en ik help ook jou graag naar jouw natuurlijk gewicht.

sharing is caring. Zeker als het over gewicht en een gezonde levenstijl gaat. Dus, be welcome om andere dames te inspireren omdat je de weldaad zelf al kon ervaren? Nodig ze dan gerust uit om de infosessie bij te wonen. Zo kunnen ze het zelf ervaren en op hun beurt stralen.

 

Bekijken: klik op deze link

 


 

5,5 maanden later of ...Stuk voor stuk prachtmadammen krijg ik hier bij Consciente om hen te begeleiden naar hun echte ik. Ja ja, dit is Isabel mocht je haar niet meer herkennen! Weliswaar 5,5 maanden verder. En wetende welk mooi vervolg er nog komen zal want we gaan nog verder op onze weg, om de verdere vruchten van onze inzet te plukken! Benieuwd hoeveel kilo's bye bye en hoe dicht droom 1, het trouwkleed in zicht is? Me too!

 

 

Haar dromen:

  • Droom 1: terug in trouwkleed
  • Droom 2: 50 kg lichter door het leven huppelen

Benieuwd hoe het ondertussen met Isabel & haar dromen is gesteld bij Jasmine van Consciente???

Eind augustus, het lijkt alweer een eeuwigheid geleden! Het was toen dat  het woord “Consciente” op ons terras over de tong ging. Althans figuurlijk. 5 september 2015, een datum om nooit te vergeten. De dag dat ik de eerste grammen van mijn 132 kilo achter mij liet. Het ging super vlot. Mijn weegschaal gaf al snel 112 kg aan. Dus 22 kg lichter in 10 weken. Na 6 maanden, eind februari waren de twee cijfertjes te zien op de weegschaal. Hoeraaa! De 3 cijfertjes weggewerkt en toen had ik op de één of ander manier even nood aan een tussenstop op mijn ‘afslankreis’. 

Op de één of andere manier nam ik al vrede met mijn tussentijds resultaat. Dat realiseer ik me nu. Verjaardagsfeestjes, Pasen met zijn chocolade, La Douce France met zijn heerlijke kazen en het bijbehorende brood. Deze geneugten zorgden tijdens mijn traject voor een hoop uitdagingen die nu iets moeilijker te overbruggen waren. Volgens mijn coach is dit normaal en hoort dit bij het proces. Tenslotte gaat het over een groter overgewicht waar er meer tijd zal voor nodig zijn dan een gebruikelijk 7 weken traject. Tijdens 1 jaar kan het niet anders dat er nu en dan eens momenten anders ingepland dienen te worden of al eens anders verlopen dan we ons hadden voorgenomen. 

Ik onthoud hierbij de woorden van Jasmine dat dit ons inderdaad net mens maakt. Net zoals de oude patronen die zich al eens terug durven laten zien. Overtuigingen zoals “eentje is geentje” en “nu mag het even, dus doen we beter goed, want daarna is het weer gedaan”, …


“De boog kan niet altijd gespannen staan” nam ik mee. Maar ik kon eveneens ervaren dat wanneer deze te los staat, je ook geen doelen meer raakt. 

Dus, sinds 10 dagen geleden gaan we er weer volledig voor!
Tenslotte is het al eind april en hangt er al even een leuk zomerjurkje in de kast te blinken. Het zou fijn zijn deze zomer, een jaar later, hetzelfde terrasmoment te herbeleven, maar weliswaar stralend in dit kleedje! 

Ondertussen heb ik geleerd om verder voor mijn dromen te gaan, ze te realiseren. Want niemand valt 50kilo af uit het niets en zeker niet op een gezonde evenwichtige manier. Maar wat wel, iedereen kan het. Daar ben ik ondertussen van overtuigd. Waar een wil is, is een weg! 

Een aanrader: streef je droom na want als je iets echt ECHT wil, dan lukt het zeker! 


Tot de volgende feedback! 
Hartelijke groet! 
Jasmine

   


< Terug

top