Annelore | slanker en sportiever dan ooit!


Annelore, schittert  met haar 17 kg lichter als sportieve vrouw, echtgenote en mama van 3 kindjes!
 


 

  • Altijd wel feest en iets te vieren

Iets leuks doen met mijn man, met de kindjes op stap gaan, leuke dingen doen met vrienden,
altijd valt er iets te beleven. En vooral, altijd gaat dit samen met de gebruikelijke drankjes en lekkere hapjes.
Ik ben dus een Bourgondiër in hart en nieren.

 

  • Vroeger

Ik ben altijd heel sportief geweest en op die manier was ik nooit echt dik. Toch heb ik sedert mijn tienerjaren een gebrek aan zelfvertrouwen over mijn gewicht.  Later kreeg ik 3 kindjes in nog geen 4 jaar tijd. Na elke zwangerschap bleven de kilo’s hangen. Sporten zat er met mijn bengels de eerste jaren niet echt meer in. Bovendien had ik op heel wat momenten totaal geen energie, versterkt door mijn ongezonde levensstijl. Met als finaal resultaat: vele kilootjes bij!

Heel wat diëten geprobeerd en zonder resultaat. Ik was ten einde raad. Ik herbegon met sporten maar de energie en de kracht om er van te genieten, ontbrak me. Het was een verplichting en een hele opgave
waar je het niet volhoudt.

 

  • Mijn vriendin Birgit was zo veranderd, dus ik was benieuwd!Via mijn vriendin ontdekte ik Consciente. Birgit was zo veranderd in zo een korte tijd. Ik was benieuwd en deze andere aanpak met totaalvisie wou ik ook proberen. En inderdaad, bij Jasmine kan je op een hele gezonde manier en onder een warme begeleiding je terugweg vinden naar een gezond leven en een mooi lichaam.
 

  • 17 kilo's smolten weg en voor altijd!


De kilo’s smolten weg, het sporten ging in het prille begin moeilijk maar na een paar weekjes was mijn lichaam al zo aangepast. Zienderogen kreeg ik meer energie en ik herontdekte de vreugde in het sporten. Het was een bijzondere ervaring, zowel lichamelijk als mentaal ben ik veranderd. Mijn zelfvertrouwen heeft een enorme boost gekregen en sporten gaat als vanzelf! 17 kilo weg voor altijd!
 

  • Een geschenk aan mezelf maar ook voor ons hele gezin!

De training bracht niet alleen resultaat voor mezelf. Mijn nieuwe gezonde eet- en levensstijl gaat over op het hele gezin. Ik ben zo blij en trots dat ik hen dit kan meegeven. En dat ik opnieuw een sportieve vrouw, echtgenote en mama kan zijn!!!

Jasmine, voor ik jou kende had ik een heel mooi en gelukkig leven. Maar jij hebt er dat ene extra aan gegeven, wat het echt TOP maakt en dit is echt de moeite waard geweest. Bedankt voor alles!!!


Consciente - Jasmine " Annelore, dank je wel voor jouw positieve woorden. Je bent een inspiratie-bron! Een mooi voorbeeld hoe belangrijk het is in beweging te komen om jouw dromen te realiseren. Letterlijk & figuurlijk. Proficiat met jouw metamorfose en sportprestatie! Geniet ervan!"Ze had dan ook heel wat team-genootjes die één voor één met succes afslankten en hun gewoontes stap voor stap veranderden. Lees binnenkort ook hun verhaal ...

 

  • Is haar verhaal ook voor jou herkenbaar en ben ook jij gemotiveerd om te investeren in jouw gezondheid en stralende ik?


Zij slankte met succes af dankzij Consciente's  vernieuwende concept met aandacht voor wat we eten, denken en voelen en dit gesterkt door voedings-coach  & team.
 

  • Je bent harte welkom op de vrijblijvende infosessie: samen slanker worden, zijn en blijven.
 
 

Maak kennis met de training slank worden, zijn en blijven tijdens  de vrijblijvende info-sessie

Vooraf inschrijven noodzakelijk.
Alle gemotiveerde deelnemers die hun gewicht en gezondheid in eigen handen wensen te nemen, van harte welkom!
 
 
Van harte welkom & vitale groetjes
 

 

 

 

 

 

 

 


< Terug

top