Afslanken | Tania's| 11 kilo's-good-bye-verhaal!

TANIA  slankte ook 11 kg af en geniet ondertussen van haar vitaliteit en slanke ik! 

 

 • Als vrouw van 45 kom je fysiek in een nieuwe fase in het leven.  “De blokjaren”.
  In mijn geval was dit merkbaar. Op een bepaald moment beslis je hier iets te willen aan doen.


  De oorzaak van de verandering van mijn lichaam en gewicht? In mijn geval te hoog suikerverbruik (zowel in de voeding als alcohol). Mijn suikerbuik was hier het zichtbare resultaat van. 

  Een vicieuze cirkel! Plots een dipje, een snelle suiker innemen, dan kreeg ik een energieboost (jammer genoeg kortstondig). Ik dronk ook teveel koffie.  Een wijntje ’s avonds om mezelf te belonen van een zware dag. Wat voelde ik me slecht in mijn vel! Mijn kledij paste nog net en dit voelde niet comfortabel aan. 
  De kilootjes waren er langzaam door de jaren heen bijgekomen.
  Dus nu tijd voor actie!
 
 • Het is gelukt! Op de dag van het feest - ongeveer na 1 maand - had ik mijn 10% gewichtsverlies bereikt. Mijn energiepeil was top, je krijgt complimentjes, voelt je veel gezonder en goed in je vel! 

Mijn doel -  Mijn dochter zou haar feest vieren begin juni en ik maakte er een punt dat ik er goed wou uitzien op dié familiefoto’s want deze zouden nog jaren circuleren. Na evaluatie met Jasmine was de ruwe schatting dat ik ongeveer 10% gewichtsverlies zou kunnen bereiken tegen die datum en dat was mijn streefdoel. 

Mijn tevredenheid - Het is gelukt! Mijn energiepeil was top, je krijgt complimentjes, je voelt je veel gezonder en goed in je vel. En vooral verlost van mijn ongezonde suikerdrang en suikerbuik!

Het totaalprogramma van Consciente heeft me geholpen omdat ik er niet alleen voor stond. Je wordt gecoached en gevolgd. In de eerste afbouwfase was het een omwenteling van voedingsplan, maar dit wordt echt goed ondersteund en onderbouwd door verschillende middelen. We worden heel nauw begeleid om te zien of we op de juiste manier vermageren (vetvermindering maar ook het hebben van goede balans met het vochtgehalte en de spiermassa).

Reeds jarenlang ben ik gefascineerd door de kracht en helende werking van voedsel.
Dit programma heeft voor mij nogmaals bewezen hoe belangrijk voedsel is en dit ons voor een groot deel maakt tot de persoon die we zijn. Het heeft me gesterkt in mijn overtuiging dat “we zijn wat we eten”.
Ook mijn twee tienerkinderen en echtgenoot hebben proefondervindelijk gezien en zelf ondervonden wat bepaalde voedingsstoffen doen met ons lichaam, geest en gezondheid. Ik geloof dat het als ouder onze taak is om onze kinderen hier bewust van te maken.


Consciente biedt de mogelijkheid om ons ook te helpen in het psychologisch verwerken van deze verandering / bewustwording. We moeten voor een deel ook ons denken en hersenen herconditioneren.

Het is heel belangrijk dat de balans tussen lichaam en geest goed zit. Leren zichzelf aanvaarden en op een bepaald moment kunnen tevreden zijn. Dit nieuw voedingsplan als een automatisme ervaren, een nieuwe leefwijze.

Geen zoveelste crash dieet, maar wel het samen zoeken naar een lang termijn “leefbaar” en gezond voedingsplan dat past in ieder zijn welbepaalde levens- en werksituatie. Bedankt Jasmine!
 

Consciente - Jasmine " Tania, super gedaan en waaaw hoe gemotiveerd je was slank te worden en te blijven, van harte proficiat!" Daarnaast ben ik de deelnemers heel dankbaar dat zij hun ervaring hier willen delen als inspiratiebron voor andere mensen, die net als hen, gemotiveerd zijn om zeer weer slanker, vitaler en gelukkiger te voelen."

Tania had dan ook heel wat team-genootjes die één voor één met succes afslankten en hun gewoontes stap voor stap veranderden. Lees binnenkort ook hun verhaal ...


 

 • Is Tania's verhaal ook voor jou herkenbaar en ben ook jij gemotiveerd om te investeren in jouw gezondheid en stralende ik?


Zij slankte met succes af dankzij Consciente's  vernieuwende concept met aandacht voor wat we eten, denken en voelen en dit gesterkt door voedings-coach  & team.

 
 • Je bent harte welkom op de vrijblijvende infosessie: samen slanker worden, zijn en blijven.
 
 

Ontdek de training slank worden, zijn en blijven of kom het programma ontdekken tijdens de vrijblijvende info-sessie (zowel te Oost- als West-Vlaanderen dankzij het enorme succes)

Vooraf inschrijven noodzakelijk want het aantal plaatsjes zijn beperkt.Alle gemotiveerde deelnemers die hun gewicht en gezondheid in eigen handen wensen te nemen, van harte welkom!
 
 
Van harte welkom & vitale groetjes, 
 


< Terug

top