Afslanken | St├ęphanie | 8 kilo's-good-bye-verhaal!


Stéphanie, geniet ondertussen van een kijk in de spiegel en haar veranderde kijk naar zichzelf en het leven...
 

 • Gewicht, zelfbeeld en zelfvertrouwen.

  Ondanks mijn relatief jonge leeftijd (24), ben ik al heel lang bezig met mijn gewicht. Ik heb altijd al het idee gehad dat ik te dik was terwijl dit in bepaalde levensfases zeker niet altijd het geval was. Mijn zelfbeeld en -vertrouwen waren dusdanig aangetast.

  Enkele jaren terug ben ik gaan samenwonen en zoals bij velen volgden de samen-woon-kilo's.
  Het was dus echt 5 vóór 12. Niet dat ik fysiek gehinderd werd, maar ik vond het moeilijk om met mezelf geconfronteerd te worden. Tijdens de sportles viel het me op dat ik de spiegel vermijdde

  Op het moment dat ik met de team-training startte bij Jasmine, was ik al enkele kilo's kwijt op individuele basis.  De vernieuwende formule van Consciente, waar het in het begin wat sneller gaat, om daarna fysiek en mentaal heropgevoed te worden sprak me enorm aan.

  Uit ervaring weet ik dat Jasmine geen voorstander is van ongezonde crashdiëten en onnatuurlijke ondersteuning, vandaar dat ik met heel veel vertouwen inschreef op de training. Ik stond te popelen om eraan te beginnen!

 

 • 8 kilo minder en 25 cm verschil in buikomtrek! 

Ik ben echt tevreden! De kilo's, ondertussen al 8 kg, gingen mooi naar beneden maar vooral, het waren de vetreservers die werden aangepakt. Ondertussen ben ik sinds de kuur 25 cm buikomtrek verloren.
En de weegschaal toonde dit  nog eens extra aan, mijn vetpercentage ging dus alsmaar naar beneden. 
Het is dus zeker geen kuur waarbij je vocht of spiermassa verliest.

Zelfs tijdens de training ben ik op vakantie geweest.  Ik maakte de bewuste keuze om even minder rekening te houden met het stabilisatie-voedingsschema en dat heeft de weegschaal nadien ook wel getoond. Maar intussen  pas ik de principes weer toe en lacht de weegschaal opnieuw.

Dus nu ga ik verder voor het vervolg, de overige kilootjes die ik wens aan te pakken. Maar voor het eerst geloof ik er in dat het me zal lukken! Het zijn immers principes die deel uitmaken van een gezonde levensstijl. Eens je deze onder knie hebt, voelt het echt niet aan als een dieet maar als een routine.

 

 • Resultaat, op in top in form, kleding lekker ruim en zelfbeeld in de goede richting! 

Intussen voel ik mij op en top in form, blij en zeer fit! Mijn kledij zit al stukken ruimer of gewoon té ruim. Deze keer was naar de solden gaan puur genieten! Daar waar dat vroeger meestal eindigde in heel wat gejammer en gesakker.

Dankzij de totale aanpak van Jasmine is ook mijn zelfbeeld in de postieve richting mee veranderd! 
De complimentjes die ik intussen al gekregen heb, dragen nog eens een extra steentje bij.

En ik heb mezelf betrapt dat ik ondertussen bij het voorbijgaan van etalages, stiekem mezelf weer bekijk in de weerspiegeling en ervan kan genieten. Wat een fijn gevoel.

 

 • De extra meerwaarde voor mij was ...  

De extra meerwaarde aan de begeleiding bij Consciente waren voor mij de teambijeenkomsten. 
Ik hou ervan om er niet alleen voor te staan en werd dan ook echt gemotiveerd door deze samenkomsten.
We kregen dan telkens inhoud mee en er was ruimte om op vaste momenten ervaringen met anderen te delen. Omdat ik nogal een sociale persoon ben, vond ik het een extra troef dat, voor zij die wensten, de ruimte er was.

Een aangenaam leermoment want Jasmine weet ook steeds verrassend uit de hoek te komen.
Heb je even een dipje? Dan ben je na een bijeenkomst weer volledig gemotiveerd.
En anders stuurje maar een mail naar Jasmine en je krijg al gauw een extra duwtje in de rug.

Ook de aandacht voor het mentale aspect vormt voor mij een grote meerwaarde.
Want je kan verscheidene kilo's afvallen, maar ook in je hoofd moet er een klik gemaakt worden.
Iets waar ik in de toekomst graag nog verder aan werk, samen met de verdere bijdrage van Consciente!

 

Consciente - Jasmine " Stéphanie, je startte ooit individueel, je vervolgde in team, je schreef je ondertussen in op de vervolg-training voor verdere persoonlijke ontwikkeling, ... Jij ziet in dat voor blijvend resultaat en verandering het om meer gaat dan louter kilootjes afvallen en dat het leven vooral een plezante leerrijke reis kan zijn, die je stap per stap verder bewandelt. Zoals ik ooit al eens zei: "Een mooi inzicht om als 24-jarige al te verwerven." Velen komen misschien pas tot dit inzicht als ze 80 zijn. Maar zelfs dan, natuurlijk beter laat dan nooit ;-) Stéphanie had dan ook heel wat team-genootjes die één voor één met succes afslankten en hun gewoontes stap voor stap veranderden. Lees binnenkort ook hun verhaal ...

 

 • Is Stéphanie haar verhaal ook voor jou herkenbaar en ben ook jij gemotiveerd om te investeren in jouw gezondheid en stralende ik?


Zij slankte met succes af dankzij Consciente's  vernieuwende concept met aandacht voor wat we eten, denken en voelen en dit gesterkt door voedings-coach  & team.

 
 • Je bent harte welkom op de vrijblijvende infosessie: samen slanker worden, zijn en blijven.
 
 

Ontdek de training slank worden, zijn en blijven of kom het programma ontdekken tijdens de vrijblijvende info-sessie (zowel te Oost- als West-Vlaanderen dankzij het enorme succes)

Vooraf inschrijven noodzakelijk want het aantal plaatsjes zijn beperkt.Alle gemotiveerde deelnemers die hun gewicht en gezondheid in eigen handen wensen te nemen, van harte welkom!
 
 
Van harte welkom & vitale groetjes, 
 

 

 

 

 

 

 

 


< Terug

top