Afslanken | Nathalie V. | - 14 kg en 1 jaar later!

Nathalie's spontane toffe reactie 1 jaar nadat ze de training slanker worden, zijn en blijven volgde. -14 kg en nog steeds op gewicht.

 Nathalie V. : Het is nu 1 jaar geleden dat ik de training bij Consciente volgde. Het verliep SUPER! Het voorbije jaar bleef ik me echt goed voelen en ik kwam nu en dan amper eens wat bij. De 14 verloren kilo's kon ik echt missen en wanneer de weegschaal eens de andere richting uitging, was ik er tijdig bij omdat ik precies geleerd had hoe ik het kon bijsturen.

Ik voel me op alle gebied beter: zelden ziek, zelden nog rug- of heupklachten, meer energie en veel zelfzekerder. Ik voel dat ik veel meer durf op te komen voor mezelf, tijd durf te nemen voor mezelf..

Het trok zich zelfs door binnen het gezin. Bij het opstellen van het gezinsmenu, letten we nu steeds op een evenwichtige voeding voor iedereen. Ondertussen zijn we  kritischer over wat we in onze winkelkar leggen en ik voel dat mijn dochters dit al beginnen over te nemen. De productkennesreeks "natuureenvoudig eten & leven"  bracht hier eveneens een grote meerwaarde!
Hier leerde ik enorm veel nieuwe producten kennen en gebruiken! Je voeding nog smaakvoller maken! Van het pure opnieuw kunnen genieten!

Het was heel fijn te vernemen na een weekendje weg met mijn man, dat de kinderen blij waren dat we terug waren omdat  "vers" eten wilden. Ze snakten naar versgekookte groentes. Pizza en lasagna kunnen best eens maar het pure eten werd duidelijk door hen gemist. Het grote bewijs dat mijn training zijn vruchten afwerpt bij alle gezinsleden! Ik ben daar wel trots op!

Ik ben nog altijd dolgelukkig dat mijn man me vorig jaar over de streep trok om naar de training te gaan en nog veel trotser op de manier waarop hij en de kinderen me in die periode gesteund, gemotiveerd en bewonderd hebben! De vele complimentjes die je krijgt om je heen, blijven motiverend werken!

Jasmine, een jaar later en ik blijf je nog elke dag dankbaar! De manier waarop jij me motiveerde en hoe je mij anders leerde leven, zijn van onschatbare waarde! Hier gaan we er verder voor!"

 


Jasmine:
"Nathalie, zoals je weet was ik toen al heel fier op jou en dat ben ik 1 jaar later nog steeds of zelfs nog meer.  Hoe dan ook was je iemand met een zeer postieve ingesteldheid en een grote portie motivatie. Je wou verandering en je hebt ze gekregen. Geniet er dus maar van en ook proficiat aan je man en kinderen, want zij hebben jou hierin ten volle gesteund. Proficiat Nathalie!"


< Terug

top