Afslanken | Nathalie C. | - 20 kg | Van Bourgondiƫr tot fietsfanaat & ondertussen mama

  • Ik, Nathalie  (33 jaar) | ondertussen - 20 kg én vooral stralender en fit!

Nathalie: “Mijn collega Lies was gestart met een natuurlijke afslankkuur en ik was ontzettend verbaasd.
Eigenlijk zelfs onbegrijpelijk want Lies was net zoals ik een fervente fan van het Bourgondische leven. Ik had er mijn bedenkingen bij. Als snel zag ik Lies veranderen. Ze slankte af en vooral, ze begon echt te stralen. Wat een vitaliteit en energie! Dit was best wel confronterend voor mezelf. Mijn bedenking veranderde in bewondering voor haar moedige stap. En mijn gevoel van bewondering en verbazing nam alleen maar toe bij de opmerkelijke snelle veranderingen. De gedachte om ook mijn levensstijl aan te pakken liet me niet meer los. Ik nam de weloverwogen beslissing er ook voor te gaan. Lies als inspiratiebron en levend bewijs dat de training echt werkt!
Ondertussen 15 kg lichter en heel wat inzichten en nieuwe uitdagingen rijker.Nathalie beloonde zich met deze koersfiets en haar volgende uitdaging, bewust bewegen, gaat zij nu aan!
En ondertussen is het een feit! 2015 wordt Nathalie haar koersfietsjaar!


 

Nathalie:  "Ik heb op die foto de eerste 40km met mijn nieuwe liefde achter de rug! Het was ZALIG! Ik heb er enorm van genoten, een tochtje langs de Leie met mijn pappie! Ook hij heeft er van genoten en was trots op zijn ‘nieuwe’ dochter! Bedankt! Bedankt! Bedankt! En ik weet, ik heb het zelf gedaan, maar zonder jou was het me niet gelukt!En… ondertussen… al 18,5 kg lichter!!! Wordt vervolgd!


Jasmine: "Nathalie, ik ben benieuwd naar het vervolg van jouw koersfietsverhalen in 2015!" En ondertussen  liet ze me weten dat het al - 20 kg is."HET HEUGELIJKE NIEUWS! 

NATHALIE WERD ONMIDDELLIJK ZWANGER NA HAAR AFSLANKTRAJECT (-20KG)
SLECHTS 7KG KWAM ZE AAN TIJDENS HAAR ZWANGERSCHAP
ZE KREEG HIERVOOR  EEN PROFICIAT VAN HAAR GYNAECOLOGE

ONMIDDELLIJK TERUG OP GEWICHT NA BEVALLING, TERUG IN BEWEGING EN EEN SCHAT VAN EEN JONGEN RIJKER!
EEN SCHITTERENDE PROFICIAT VAN JOUW COACH VOOR JOU! 

 

Bijkomend artikel: Nathalie in Streekkrant samen met Lies (begin dec. 2015)


< Terug

top