Afslanken | Marijke | al - 37 kilo's-good-bye-verhaal!


Marijke, nog geen 7 maand en al -37 kg en ondertussen op naar de laatste 8! 
 

Al jaren probeer ik mijn gewicht onder controle te krijgen, maar iedere poging mondde uit in het tegenovergestelde resultaat: in plaats van kilo's af te vallen, kwam ik nog een paar kilootjes bij.
Telkens startte ik aan een dieetkuur met veel goede moed en gaf het na een tijdje op.
Misschien herkenbaar?
En zo bleef het maar verder gaan en spaarde ik de kilo's op.

Hoe zwaarder ik werd, hoe moeilijker het werd om iets tegen de kilo's te beginnen. Het werd een hele opgave om nog leuke kledij te vinden en shoppen beperkte zich op den duur tot het strikt noodzakelijke.
Daar was absoluut geen genieten meer aan!

Ook bij fysieke inspanningen kreeg ik het alsmaar moeilijker.

 

Na de zomervakantie had ik er dan ook echt genoeg van!

Ik wou ook wel eens de leuke sportieve dingen met mijn gezin doen: zwemmen, lange fietstochten maken, ...

Vastberaden: de kilo's moesten er af! Ik ging - opnieuw - zelf met mijn voornemen aan de slag.
Maar wat ik in de week zo goed deed, werd in het weekend terug teniet gedaan. Er was immers wel altijd een feestje of een gezellig moment met familie en vrienden. En ik vond dat ik het dan wel had verdiend om eens te mogen genieten ...
 En toen ...

Toen Jasmine me vertelde over haar afslankprogramma slanker worden, zijn & blijven, heb ik me dan ook ingeschreven.  Het programma biedt meer dan alleen een methode om snel af te slanken.
Het laat je ook nadenken over jezelf en wat je aan jezelf kan veranderen om een blijvend resultaat te hebben.

Ik weet nu welke valkuilen ik heb als het op eet- en voedselgewoonten aankomt, waardoor ik daar ook beter rekening mee kan houden. Ondertussen ben ik 25 kg lichter. Ik ben heel blij dat ik op een termijn van een paar maanden en op een geheel natuurlijke manier zo'n resultaat heb kunnen behalen. Doordat ik mijn eetgewoonten heb aangepast, vind ik het nu ook helemaal niet zo moeilijk meer. Ik ben de afgelopen feestperiode zelfs doorgekomen zonder een gewichtstoename.

Mijn wens is om nog 18 kg kwijt te geraken. Als ik het wat moeilijker heb, neem ik de tips van Jasmine erbij. Haar verdere begeleiding en aanmoedigingen, zorgen telkens voor nieuwe moed om er verder voor te blijven gaan.

Een extra troef: mijn ganse gezin eet bovendien nu ook anders en gezonder. En ook bij hen is het resultaat te zien. Mijn partner is mee afgeslankt en mijn zoon leert nu al betere keuzes te maken!

Marijke's wens was ? kg te verliezen en het werden er ondertussen al 25 en nu op naar de laatste 18!

 

Tussentijdse status | nog  geen 5 maand verder en al - 33 kg, de laatste 10 kg te gaan!

Marijke: " Ik ben nu 33 kilo lichter geworden en dat voelt geweldig aan! Ondertussen heb ik me de natuurlijke voeding en gezonde eetgewoontes eigen gemaakt, waardoor het ook geen grote moeite meer vraagt om gezond te eten. En ook mijn ganse gezin plukt daar nu de vruchten van.

Ik ben sinds kort ook gestart met sporten en heb daar een haalbaar ritme in gevonden: 2 opeenvolgende dagen beweging en 1 rustdag. Soms gaat het om beweging in open lucht. Dan ga ik wandelen bij mooi weer. Als dit me niet lukt, kies ik 's avonds voor 45 minuten workout op de crosstrainer. Het leuke is dat dit allemaal veel gemakkelijker gaat dan een paar maanden en tal van kilo's geleden.

Met de vakantie heb ik deze week een korte rustpauze in mijn afslankkuur ingebouwd. Dat past deze vakantieweek beter met de uitstapjes en afspraakjes die ik gepland heb. Ik heb me wel voorgenomen om onmiddellijk na de vakantie opnieuw strikt de afslankkuur te op volgen om de laatste 10 kilootjes te doen verdwijnen. We gaan er verder voor!"

Marijke doet nog steeds gemotiveerd verder, de laatste 8!
En wetende dat er al 35 kg mooi aangepakt zijn!

 

Laatste status |  - 37 kg en nog maar 8 kg te gaan!

Marijke: " Yes ... slechts 8 kilo te gaan! Na een break van 1 week die ik mezelf heb gegund, ben ik sinds een tweetal weken terug gestart met de detoxfase. Met de lente in het land voelt dat goed aan. Ik heb ook veel minder last van de lentekwaaltjes en allergieën waar ik anders mee te maken heb.

Ondertussen ben ik alweer een paar kilootjes lichter en moet ik nog maar 8 kg meer vermageren om mijn einddoel te bereiken. Ik kan het bijna zelf niet geloven dat ik ondertussen al zo ver sta. Ik besef goed dat ik een lange weg heb afgelegd en het is belangrijk geweest om met haalbare tussendoelen te werken, waarvoor ik op tijd en stond ben beloond. Zo ben ik mezelf bij het bereiken van elk tussendoel eens gaan trakteren met een nieuw kleedje. Shoppen is ondertussen leuk voor me geworden en ik moet sowieso een totaal nieuwe outfit in mijn kleerkast voorzien.

Nu het einde van mijn 'reis' in zicht is, motiveert het extra om te blijven doorzetten!
Ik kijk er al naar uit om me een leuke bikini aan te schaffen voor volgende zomer, want dat is het einddoel en beloning dat ik had vooropgesteld."

 

"Jasmine: Marijke, op naar die gedroomde bikini, het gaat ons lukken!"

Een welverdiende duim!

Consciente - Jasmine:
" Marijke, aanvankelijk stond je als supporter, samen met jouw gezin, als Jasmine's vriendin op de 1ste rij om mij te steunen tijdens de 1ste Consciente voordracht.

Ondertussen is het zo fijn te zien dat ik via Consciente jullie allen mag inspireren en motiveren naar een gezondere eet- en leefstijl en dat je openstaat voor zowel mijn steun als vriedin maar ook als coach. We gaan er samen verder voor, naar het vervolg van jouw succesverhaal!
 

Ze had dan ook heel wat team-genootjes die één voor één met succes afslankten en hun gewoontes stap voor stap veranderden. Lees binnenkort ook hun verhaal ...
 

  • Is Markijke's verhaal ook voor jou herkenbaar en ben ook jij gemotiveerd om te investeren in jouw gezondheid en stralende ik?


Zij slankte met succes af dankzij Consciente's  vernieuwende concept met aandacht voor wat we eten, denken en voelen en dit gesterkt door voedings-coach & team.

 
  • Je bent harte welkom op de vrijblijvende infosessie: samen slanker worden, zijn en blijven.
 

 

Ontdek de training slank worden, zijn en blijven of kom het programma ontdekken tijdens de vrijblijvende info-sessie (zowel te Oost- als West-Vlaanderen dankzij het enorme succes)

Vooraf inschrijven noodzakelijk want het aantal plaatsjes zijn beperkt.Alle gemotiveerde deelnemers die hun gewicht en gezondheid in eigen handen wensen te nemen, van harte welkom!
 
 
Van harte welkom & vitale groetjes, 
 

 

 

 

 

 

 


< Terug

top