Afslanken | Linda | Kilo's-good-bye-verhaal!

Linda volgde met succes het Programma | samen slank worden, zijn & blijven!

Linda's volledige succesverhaal |

LINDA slankte al 11 kg af en gaat ondertussen lustig verder voor haar droom en doel!

Al van in mijn puberteit ben ik constant met mijn gewicht bezig en ik slaagde er meestal in dit min of meer onder controle te houden, al kwamen er jaarlijks wel een paar honderd grammetjes bij, heel geleidelijk aan werden die extra grammen extra kilo’s ... Eind 2012 - begin 2013 kwamen er plots een tiental kilo’s bij op enkele maanden tijd en die kreeg ik er niet meer af. Ik kreeg fysieke klachten zoals rugpijn, kortademigheid en een verhoogde bloeddruk. Vooral dit laatste deed me inzien dat het voor mij 5 voor 12 was – ik moest dringend iets aan mijn gewicht doen om mijn gezondheid niet langer in gevaar te brengen.

En toen ... .Lees hier het vervolg hoe Linda haar droom realiseert

 

Linda's startverhaal |

Linda : "  Wanneer is een dieet succesvol? Als het wérkt!

Sedert mijn puberteit al moet ik opletten wat ik eet, want de kilo’s komen er heel gemakkelijk bij, maar gaan er moeilijk af. De laatste jaren, wellicht gepaard gaand met de menopauze, kwamen er steeds meer kilo’s bij en had ik mijn gewicht niet meer onder controle. Ik heb allerlei diëten geprobeerd, de eerste week verloor ik meestal 1 à 1,5 kilo, maar om de volgende kilootjes kwijt te geraken moest ik echt weken lang het dieet volhouden en van zodra ik bijvoorbeeld een weekend mee at met de mensen rondom mij (meestal op reis of op weekend) kwamen die verloren kilo’s er  al vlug terug bij op die enkele dagen tijd. En kon ik weer herbeginnen!

Ik was me er van bewust dat een dieet in de strikte zin van het woord geen oplossing was voor mij, ik moest me gewoon andere eetgewoonten eigen maken. Afkicken van mijn suikerverslaving ... Soms kon ik wekenlang geen zoetigheden aanraken, soms verslond ik op één dag alle chocolade en koekjes uit de voorraadkast en voelde me daar heel slecht bij: schuldgevoel, zelfmedelijden, last aan de maag, doffe huid, enz.

Hoeveel keren heb ik niet gewenst dat ik een dieet-eetgewoonte zou vinden, waarbij er in het begin heel veel kilo’s zouden verdwijnen, zodat ik door dit resultaat gesteund, de moed zou vinden om dit vol te houden voor de rest van mijn leven. 

Toen liet Jasmine van Consciente me kennismaken met haar programma 'slank worden, zijn & blijven' en dat aan al mijn wensen voldoet tot nu toe: ik ben nu op drie weken tijd 7 kilo verloren, heb geen hongergevoel, geen zin in zoetigheden en ik heb geleerd te genieten van vers en gezond voedsel. Ik heb geleerd in korte tijd heerlijke en gevarieerde hapjes te bereiden, ik geniet van andere tussendoortjes.

Ik geloof dat ik deze manier van eten kan volhouden op heel lange termijn. Na deze 1ste fase heb ik er zelf voor gekozen nog even door te gaan en de 2de fase, het slank zijn en blijven, nog even uit te stellen.

Wat is het heerlijk te voelen hoe mijn kleren me terug passen, terug meer energie te hebben en minder last van mijn bloeddruk (die van bovendruk 10 naar 14 was gestegen, maar nu terug is genormaliseerd). Want mijn gezondheid was een even belangrijke motivatie om mijn eetgewoonten te veranderen. Meer goed nieuws dus (het beste eigenlijk) is dat ik vorige week mijn bloeddruk liet controleren en die is terug normaal, dat was een hele opluchting want de laatste zes maanden had ik daar echt problemen mee. Ik kreeg felicitaties van de dokter omdat ik niet naar medicatie heb gegrepen en via mijn voeding de oplossing heb gevonden. 

Het is bovendien een positieve stimulans dat we door Jasmine in groep worden begeleid.
De wekelijkse babbels, het uitwisselen van ervaringen en ideeën, de mailtjes tussendoor naar elkaar ... Het gevoel er niet alleen voor te staan, geeft me gewoonweg vleugels.

Ik zou deze manier van afvallen aanraden aan iedereen die niet enkel op zoek is naar een dieet, maar naar een andere manier van omgaan met voedsel.

Als ik het kan, kan iedereen het! Wanneer is een dieet alweer succesvol? Juist! En ... het werkt effectief!

Een echte aanrader!

Wanneer ik het programma volledig heb afgerond verneem je mijn finale resultaat. Ondertussen gaan we lustig en gezond verder.

Vitale groeten, 

Linda "

 


< Terug

top