Afslanken | Lieve | 13 kilo's-good-bye-verhaal!

Lieve, mijn mama, geniet ondertussen terug van haar fitheid en 13 kg af! 
  • 66 jaar en dan gaan de kilootjes er al wat minder snel af.  Althans, dat was mijn overtuiging
    De gesprokkelde extra's van de voorbije jaren stak ik op de hormonale verandering en ook de stopzetting van beweging (dansen) door mijn knieproblemen. 


    Jasmine is mijn dochter en als ik zag welke mooie resultaten ze samen kon bereiken met haar cliënten, ben ik op haar voorstel ingegaan en heb ik haar advies en begeleiding gevolgd tijdens de team-training, met heel mooi resultaat van 13 kg.

Best een  vreemd gevoel als mama op cursus te gaan bij jouw dochter, om te leren hoe je aan jouw kilo's en gezondheid werkt en dit samen onderneemt voor resultaat. Dus ik had besloten, ik doe mee en zie wel. Gemotiveerd was ik wel, maar gewoon diepe twijfel vanbinnen aan mezelf. Zou ik dit wel kunnen?
 

  • Wat ben ik blij, ik heb het gekund - op net 9 weken tijd 13 kg minder en ondertussen geniet ik van mijn gezondere eet- en leefstijl. Ik voel me ontzettend fit en geniet van weer heel wat kleding naar mijn zin te dragen.

Mijn doel voordat ik startte - Ik had zeer veel zin  om de kilo's aan te pakken maar toch schrik voor het team-aspect want ik dacht dat mijn leeftijd een hinderpaal zou zijn en als enigste misschien geen resultaat zou hebben.

Verbazing En toen, het 1ste weegmoment, ik stak me al op voorhand weg door te zeggen dat ik wel de oudste was en dat het bij mij dus nooit zo snel en goed zou gaan. Totdat ik op de weegschaal stond en verrast 4 kg lichter was op 10 dagen en bijna uitsluitend vet. Daar stond ik dan ... wat moest ik nu zeggen. 

Ik moest mijn overtuiging loslaten waar ik me misschien wel graag een beetje achter wegstak.
Je hebt gelijk Jasmine, inderdaad, het kan wel. 

Dit 1ste prachtige resultaat stimuleerde mij om goed verder te doen. En het ging zelfs zonder enige moeite of gevoel van honger.

Wat fijn weer goed in mijn vel te voelen, alle kleding weer aan te kunnen en vooral, mijn gezondheid.
Ik heb mijn fitheid terug van vroeger. Ook opvallend is dat ik geen rugklachten meer heb en ook van mijn pijnlijke voeten ben verlost. Wat eigenlijk evident is, zo'n extra belasting voor ons lichaam.

Wat een verschil en wat ben ik blij dat ik heb beslist in te gaan op mijn dochter's voorstel.
Ondertussen heb ik ook geleerd hoe ik evenwichtig kan eten en wat ik dien te doen om op gewicht te blijven. En vooral, om toch nog te kunnen genieten van een etentje en een glaasje. Dit hoort er dus nog zeker bij.

 

Consciente - Jasmine " Mama, vanuit mijn bezorgheid voor jouw gezondheid, vind ik het zo fijn dat je het programma een kans gaf en ondertussen heb je hierdoor ook jezelf een kans gegeven. Een gegrepen kans en een meer dan geslaagd resultaat. Ik ben fier op jou!


Lieve had dan ook heel wat team-genootjes die één voor één met succes afslankten en hun gewoontes stap voor stap veranderden. Lees binnenkort ook hun verhaal ...


 

  • Is Lieve's verhaal ook voor jou herkenbaar en ben ook jij gemotiveerd om te investeren in jouw gezondheid en stralende ik?


Zij slankte met succes af dankzij Consciente's  vernieuwende concept met aandacht voor wat we eten, denken en voelen en dit gesterkt door voedings-coach  & team.

 
  • Je bent harte welkom op de vrijblijvende infosessie: samen slanker worden, zijn en blijven.
 
 

Ontdek de training slank worden, zijn en blijven of kom het programma ontdekken tijdens de vrijblijvende info-sessie (zowel te Oost- als West-Vlaanderen dankzij het enorme succes)

Vooraf inschrijven noodzakelijk want het aantal plaatsjes zijn beperkt.Alle gemotiveerde deelnemers die hun gewicht en gezondheid in eigen handen wensen te nemen, van harte welkom!
 
 
Van harte welkom & vitale groetjes, 
 


< Terug

top