Afslanken | Lies & Nathalie | Hoe een ik-verhaal een wij-verhaal werd

 

Lies Rummens & Nathalie Colle lichten uitgebreid hun verhaal toe aan de Streekkrant:

Natuurlijk afslanken hoeft geen kwelling te zijn en waar je alleen voor staat.
Hoe een ik-verhaal een puur wij-verhaal werd.

  • Ik, Lies Rummens (50 jaar):

“Begin januari had ik, zoals velen, mijn goede voornemens klaar en het was hoogtijd! Zo kon het niet verder met mijn gewicht. Ik besloot mijn gezondheid en mijn Bourgondisch leven aan te pakken. In het verleden ging ik voor allerlei diëten met telkens een jojo als geschenk. Fysiek voelde ik me een wrak, ik sliep slecht en had allerhande lichamelijke klachten. Daarnaast had ik moeite om mijn eigen lichaam te aanvaarden en mooi te vinden. Eigenlijk had ik alles om gelukkig te zijn maar mijn lichaam speelde me nog parten. Stiekem dacht ik met heimwee terug aan 30 jaar geleden, het laatste kleedje dat ik ooit droeg.

Op aanraden, startte ik met een training bij de natuurlijke voedingspraktijk Consciente door Jasmine Willocq. De verandering, die al na 1 week voelbaar werd, werd ook vrij snel zichtbaar voor anderen. 33 kg minder, wat een bevrijding!” Het volledige verhaal van Lies lees je hier
 

  • Ik, Nathalie Colle (33 jaar):

“Mijn collega Lies was gestart met een natuurlijke afslankkuur en ik was ontzettend verbaasd.
Eigenlijk zelfs onbegrijpelijk want Lies was net zoals ik een fervente fan van het Bourgondische leven. Ik had er mijn bedenkingen bij. Als snel zag ik Lies veranderen. Ze slankte af en vooral, ze begon echt te stralen. Wat een vitaliteit en energie! Dit was best wel confronterend voor mezelf. Mijn bedenking veranderde in bewondering voor haar moedige stap. En mijn gevoel van bewondering en verbazing nam alleen maar toe bij de opmerkelijke snelle veranderingen. De gedachte om ook mijn levensstijl aan te pakken liet me niet meer los. Ik nam de weloverwogen beslissing er ook voor te gaan. Lies als inspiratiebron en levend bewijs dat de training echt werkt!
Ondertussen 15 kg lichter en heel wat inzichten en nieuwe uitdagingen rijker.
Nathalie beloonde zich met deze koersfiets en haar volgende uitdaging, bewust bewegen, gaat zij nu aan!
 

  • Wij, Lies en Nathalie:

“Ondertussen zijn we samen 48 kg lichter en heel wat vitaler.
Het unieke aan deze teamsessies is dat je echt bewuster leert omgaan met je leven, je voeding en je gezondheid. Onze visie en levensstijl is compleet veranderd. Dankzij de persoonlijke coaching van Jasmine blijft de motivatie sterk. De groepsdynamiek zorgt voor extra inspiratie.

Dankzij de vitaliteit die heel snel voelbaar is en het feit dat je op een gezonde manier toch snel afslankt, geeft een extra motivatie om de training gemakkelijk vol te houden. Ondertussen realiseren we ons dat verantwoord afslanken heel belangrijk is. Daarom is het ook geruststellend dat Jasmine zich omringt door andere experten in hun vak en naar medische begeleiding doorverwijst wanneer noodzakelijk.

De verandering van je lichaam brengt je letterlijk en figuurlijk in beweging. Op die manier ontstaan nieuwe uitdagingen en dromen die je leven een boost geven. De training is zoveel meer dan afslanken alleen, het is een allesomvattende verandering in onze levensstijl waardoor we ervan overtuigd zijn dat deze verandering blijvend is. Ook merken we hoe inspirerend het werkt op onze directe omgeving en durven ook anderen de stap te zetten om bewuster en natuurlijker te gaan leven.

We dachten dat we levensgenieters waren, maar nu pas weten we wat “echt genieten” is.”


< Terug

top