Afslanken | Lies | -33 kg & in kleedje!

Lies, ook met haar eigen uniek en schitterend verhaal, hoe ze zichzelf overtrof en geniet van een nieuw begin.Toen ze de training startte, dacht ze 1 stap vooruit te kunnen zetten, maar het werd er meer dan 1. Naast haar kilootjes, had ze na 38 jaar een stille droom ooit nog eens een kleedje te durven dragen en te zwemmen. 10 kilo zag ze voor mogelijk, 20 kg werd haar vooropgesteld doel ... maar ondertussen werd haar finale eindresultaat -33 kg.  Lies inspireert ondertussen heel wat dames! Een bourgondische eet- en leefstijl werd er eentje van puur genieten! Hieronder haar metamorfose-succesverhaal waarop ik heel fier ben.


Vóór de training | Ik schreef me in en ik zie wel!

Eerst maken wij onze gewoonten en vervolgens maken onze gewoonten ons.  Citaat John Dryden

Januari 2014, daar stond ik dan in mijn dressing.  De zwarte kledij die ik een tijdje geleden kocht voelde alweer niet meer goed.  Ik nam me voor om toch wel echt iets aan mijn gezondheid en mijn Bourgondisch leven te doen. Deze keer voor goed.  In het verleden volgde ik allerhande diëten met telkens een tijdelijk effect en nadien wat extra kilo’s meer dan vooraf. Fysiek voelde ik me een wrak, ik sliep slecht, had allerhande lichamelijke klachten.  Ik heb een fijn gezin, een leuk huis, een prachtjob,….. maar dat lichaam van me speelde me echt parten.
 


Via een vriendin kreeg ik de website Consciente en ging even piepen.  Het sprak me erg aan: de visie rond gezonde voeding,  de persoonlijke begeleiding, de kleine groep, de discretie.  Ik nam de telefoon en kreeg onmiddellijk een heel vriendelijke dame aan de lijn die me vertelde dat er een vrijblijvende infosessie doorging.  Ik schreef me in en dacht bij mezelf: Ik zie wel.

Na de infosessie, die toch heel wat inzichten teweeg bracht, hakte ik onmiddellijk de knoop door : Ik ging ervoor en schreef me in. Veel dames, ieder met een eigen verhaal, ieder met een eigen motivatie, een eigen beleving. Zo hadden enkelen het over “dat ene kleedje dat in hun kast hing en waar ze net niet meer in pasten”.

Mijn aandenken aan een kleedje dateerde van 38 jaar terug. Ik verwoordde dit ook zo op de bijeenkomst en zag enkele verbaasde blikken.  Dat kleedje was dus niet mijn doel, onbereikbaar op dat moment. Ik wilde zo snel mogelijk 10 kg kwijt maar vond het op dit moment maar flauwtjes van mezelf en noteerde dan toch maar 20 kg.


Tijdens de training | Ik schreef me in en ik zag al!

De eerste week vroeg wat aanpassing maar al na week 1 stond ik versteld, de kilo’s vlogen eraf en dat motiveerde uiteraard super.  Ook de begeleiding van Jasmine zorgde ervoor dat die motivatie steeds verder steeg.  Ik had totaal geen honger, geen drang naar zoet, geen moeite om aan de ongezonde voedingsmiddelen te weerstaan.  Eerlijk, ik had het veel moeilijker verwacht maar mijn enorme motivatie zal daar wel een grote rol in gespeeld hebben. Al heel snel verdwenen een aantal klachten, ik sliep beter, voelde me energieker, was vrolijk.  Mijn slaapmedicatie had ik niet meer nodig, de medicatie die ik nam voor een maagzweer bleef opgeborgen en dit na 2 weken.


Het 1ste deel van de kuur ging al snel voorbij en ik besloot om nog even door te gaan. Die wegsmeltende kilo’s waren de extra stimulans maar vooral het gezonde goede gevoel dat daarbij kwam kijken gaf de doorslag.
Door de zeer goede opvolging en persoonlijke begeleiding van Jasmine verliep het echt vlot.
Ik keek steeds uit naar de bijeenkomsten, die waren gezellig, huiselijk, sfeervol, leerrijk, gaven inzichten in mezelf, motiveerden. Kortom, ik kreeg een nieuwe frisse kijk op mijn levensstijl. 

 
 

Na de training | Ik schreef me in en kan mijn eigen ogen nog steeds niet geloven!

Ondertussen blijf ik gezond en lekker eten Mijn kijk op voeding heeft een heel andere dimensie aangenomen. Ik voel dat ook mijn man en mijn kinderen geleidelijkaan anders gaan eten. Ik wilde dit niet forceren maar voel toch de verandering in hun levensstijl komen.


Kleedjesuitdaging - zwemuitdaging

De zwemuitdaging kwam eerst aan bod. Lees hier.
De kleedjesuitdaging ben ik ondertussen ook aangegaan. Het is wennen maar ik ben er wel erg tevreden mee.
Bij het verliezen van heel wat kilo’s komt meer kijken dan enkel de verandering van het lichaam.
Dankzij mijn gezuiverd lichaam en de goede begeleiding, kan ik optimaal verder werken aan een evenwichtig leven.

 

Tip van Lies|

De enige overwinningen die permanent zijn en waarvan je geen spijt krijgt, zijn onze overwinningen op onszelf. Citaat Napoleon Bonaparte

Lies: "Ik hoop met mijn verhaal andere mensen aan te zetten hun eigen uitdagingen aan te gaan."

 

“Wat wij in het leven het meest nodig hebben, 
is iemand die ons er toe brengt te doen waartoe wij in staat zijn."
Ralph Waldo Emerson

Jasmine: " Lies, het is ons gelukt! Super toch! Wat een prachtprestatie heb je neergezet!"
 

 

  • Is Lies haar verhaal ook voor jou herkenbaar en ben ook jij gemotiveerd om te investeren in jouw gezondheid en stralende ik?


Zij slankte met succes af dankzij Consciente's  vernieuwende concept met aandacht voor wat we eten, denken en voelen en dit gesterkt door voedings-coach & team.

 
  • Je bent harte welkom op de vrijblijvende infosessie: samen slanker worden, zijn en blijven.
 

 

Ontdek de training slank worden, zijn en blijven of kom het programma ontdekken tijdens de vrijblijvende info-sessie

Vooraf inschrijven noodzakelijk want het aantal plaatsjes zijn beperkt.
Alle gemotiveerde deelnemers die hun gewicht en gezondheid in eigen handen wensen te nemen, van harte welkom!
 
 
Van harte welkom & vitale groetjes, 
 

 

 

 

 

 

 


< Terug

top