Afslanken | Inez | - 7 kilo's-good-bye-verhaal!


Inez, wat ooit MORGEN was, werd NU en is NU een realiteit! 
 

Ik begin ... morgen ... morgen ... morgen ...

Geleidelijk aan kwamen de kilo’s erbij. Ik voelde me steeds slechter in mijn vel. 
Wat vroeger zo leuk was, het shoppen, kleren passen, … werd nu stilaan een beproeving.
Steeds kwam ik thuis met nog meer frustratie en beloofde mezelf dan plechtig om er werkelijk iets aan te doen. Morgen begin ik!  Maar morgen, werd dan ook steeds meer morgen, morgen, morgen.
Mijn gevoel van eigenwaarde verminderde zienderogen. 

Kleding diende vooral om mijn lichaam te verstoppen. Ik voelde me altijd en overal de dikste en haalde mezelf naar beneden omdat het me alleen niet lukte om die enkele kilo’ te vermageren. Met 5 kg minder zou ik al tevreden zijn geweest.Van Consciente's lezing over stevia naar individuele consulten naar team-training ...

Na Jasmine's lezing over stevia, ging ik een kijkje nemen op haar Consciente website.

Ik ging op individuele voedingsconsultaties en kwam tot heel wat inzichten waardoor ik ondertussen al heel wat aan mijn eetpatroon veranderde. Wat me direct aansprak was haar persoonlijke aanpak, het ‘samen’ zoeken naar valkuilen, manieren om mijn eetgedrag te veranderen. Haar manier van werken beviel me direct. Geen beschuldigend vingertje, geen voorgekauwd dieet, … werkelijk aangepast aan ieders situatie en behoeftes, die bij iedereen toch anders zijn.
 

Het team-aspect, dat maakte het voor mij extra krachtig! 

Toen Jasmine begon met haar nieuw  programma, afslanken in team, waar je iets sneller afslankt in het begin en daarna een nieuwe en natuurlijke eet- en leefstijl leert, heb ik geen minuut getwijfeld.
 

Mijn wens was 5 kg en het werd uiteindelijk 7kg

De kuur van 3-tal weken ging wonderwel zeer vlot en de kilo’s vlogen eraf. Ik had gedacht aan 5 kg en het werden er 7. Terwijl ik normaal heel moeilijk en traag afslank.

Daarna nam ik terug de eetgewoonten aan die ik voordien al bij Jasmine had geleerd.
Mijn doel was vooral om af te slanken op een manier dat ik kon blijven volhouden door verandering.
En dat lukt me dus ook zeer goed.

Omdat ik anders heb leren eten met heel wat tips, heb ik tussendoor geen honger en helemaal geen behoefte meer om te snoepen. Mijn drang naar suiker is helemaal weg. Zelfs mijn huid straalt en voelt soepeler aan. 

Zalig toen ik deze zomer weer kleedjes kon dragen, dat was werkelijk heel lang geleden. Ik hoefde me niet meer weg te stoppen in mijn kleding. De complimentjes vloeien ondertussen rijkelijk en dat doet enorm deugd. Dit geeft bovendien mijn zelfvertrouwen een leuke boost. Ik voel me gewoonweg super in mijn vel. 

 

Consciente - Jasmine " Inez, een beetje radeloos startte je ooit individueel, ... en als ik nu zie hoe je straalt en intens geniet van alle veranderingetjes, die samen één grote verandering maken, dan kan ik alleen maar zeggen, doe zo verder en blijf genieten van jouw verdere reis. Proficiat!
 

Ze had dan ook heel wat team-genootjes die één voor één met succes afslankten en hun gewoontes stap voor stap veranderden. Lees binnenkort ook hun verhaal ...


 

  • Is Inez haar verhaal ook voor jou herkenbaar en ben ook jij gemotiveerd om te investeren in jouw gezondheid en stralende ik?


Zij slankte met succes af dankzij Consciente's  vernieuwende concept met aandacht voor wat we eten, denken en voelen en dit gesterkt door voedings-coach  & team.

 
  • Je bent harte welkom op de vrijblijvende infosessie: samen slanker worden, zijn en blijven.
 
 

Ontdek de training slank worden, zijn en blijven of kom het programma ontdekken tijdens de vrijblijvende info-sessie (zowel te Oost- als West-Vlaanderen dankzij het enorme succes)

Vooraf inschrijven noodzakelijk want het aantal plaatsjes zijn beperkt.Alle gemotiveerde deelnemers die hun gewicht en gezondheid in eigen handen wensen te nemen, van harte welkom!
 
 
Van harte welkom & vitale groetjes, 
 

 

 

 

 

 

 


< Terug

top