Afslanken | Frauke's| 8 kilo's-good-bye-verhaal!

Frauke  nam al haar moed samen, leerde vertrouwen en slankte 8 kg af! 

 • Als kind was ik al heel erg bezig met mijn gewicht en ik herinner mezelf als iemand die zich altijd te dik heeft gevoeld. Als ik door foto's van vroeger blader denk ik heel vaak: jammer, had ik toen maar genoten van mijn lichaam want ik was eigenlijk helemaal niet dik!

  Getrouwd op mijn 24ste en op mijn 27ste had ik al mijn drie kindjes. De zwangerschapskilo’s kwijtspelen waren dan een serieuze uitdaging. Nadien (bijna) alle dieëten gevolgd maar steeds zonder succes.
  Ik leefde redelijk sober, at niet veel snoep noch chips, dronk enkel alcohol in het weekend, ... maar ik was toch letterlijk de dikke vriendin van iedereen. Terwijl mijn andere vriendinnen genoten van het leven, was ik zeer ontevreden want ik kwam elk jaar een kilo bij.

  Ik voelde me dan ook heel dik en keek ook door deze bril naar iedereen: wie is er hier magerder dan ik? Genieten van lekker eten of drinken hoorde er niet meer bij: altijd dat schuldgevoel dat om de hoek loerde. Als ik eens drie glazen wijn dronk, dan lag ik daar zelfs een hele nacht van wakker.
  Zover ging het. Tot ...
   


  • Tot ik eindelijk het dieet en de begeleiding vond dat werkte! Ik ben echt gesmolten op de plaatsen waar ik het zo graag wouIedereen geeft me zoveel complimentjes en ik voel me ook super. 
Mijn tevredenheid - Ondertussen ben ik 8 kilo kwijt (sinds mijn absolute hoogtepunt) en ben megatrots op mezelf! Ik heb geleerd om bewuster om te gaan met voeding en mijn kijk hierop. Ik ervaar nu dat ik op zich alles mag eten, enkel dat ik sterk genoeg ben geworden om bepaalde keuzes te maken. 

Het was met een klein hartje dat ik aan de kuur startte, ik had schrik van het groeps-gebeuren. Maar het is een ongelofelijk uniek teamgebeuren geworden waarin je toch voldoende anonimiteit kan bewaren. Weegmomenten verlopen in alle anonimeit in aparte ruimte. Ik voelde me dus enorm gesteund door Jasmine en de groep!


De reeks nog in juni gestart want als de formule werkelijk zou zijn wat ze beloofde, dan kon het nog!  
En het kon! Voor het eerst op vakantie kon met 8 kilootjes minder en vooral met pretoogjes naar mensen op zoek ben gegaan die dikker waren dan mij. Oh wat had ik hen heel graag een resem tips gegeven ;-) Wat een ontspannende vakantie en ik kwam zelf niks bij, integendeel. Ondertussen voel ik dat mijn zelfvertrouwen groeit!

Jasmine heeft zelf ook geworsteld met overgewicht wat het verhaal ook veel geloofwaardiger maakt en je bij haar op de juiste plek bent om er samen voor te gaan.

 

Consciente - Jasmine " Frauke, ik herinner me hoe je twijfelde deel te nemen en ... ja, je ging in op de opportuniteit en leerde te vertrouwen. Van harte proficiat met jouw overwinning op de kilo's en ook vooral op jezelf!" Daarnaast ben ik de deelnemers heel dankbaar dat zij hun ervaring hier willen delen als inspiratiebron voor andere mensen, die net als hen, gemotiveerd zijn om zeer weer slanker, vitaler en gelukkiger te voelen."

Ze had dan ook heel wat team-genootjes die één voor één met succes afslankten en hun gewoontes stap voor stap veranderden. Lees binnenkort ook hun verhaal ...


 

 • Is Frauke's verhaal ook voor jou herkenbaar en ben ook jij gemotiveerd om te investeren in jouw gezondheid en stralende ik?


Zij slankte met succes af dankzij Consciente's  vernieuwende concept met aandacht voor wat we eten, denken en voelen en dit gesterkt door voedings-coach  & team.

 
 • Je bent harte welkom op de vrijblijvende infosessie: samen slanker worden, zijn en blijven.
 
 

Ontdek de training slank worden, zijn en blijven of kom het programma ontdekken tijdens de vrijblijvende info-sessie (zowel te Oost- als West-Vlaanderen dankzij het enorme succes)

Vooraf inschrijven noodzakelijk want het aantal plaatsjes zijn beperkt.Alle gemotiveerde deelnemers die hun gewicht en gezondheid in eigen handen wensen te nemen, van harte welkom!
 
 
Van harte welkom & vitale groetjes, 
 


< Terug

top