Afslanken | Birgit | 8 kilo's-good-bye-verhaal!

BIRGIT  slankte ook al 8 kg af en gaat verder voor de laatste 5 kilootjes! 

 

 • Altijd heel gelukkig geweest met mijn lichaam, ik was niet dik noch mager. Totdat... 

  Toen leerde ik mijn man kennen en samen begonnen we aan een mooi en gezellig leven.
  Veel restaurantjes, veel apero's, ...  In die periode stopte ik eveneens met roken.
  Al gauw werd het voor ieder sigaretje een glaasje, chipsje en kaasje meer.
  De tijd dat je een sigaret rookt eet je niet. Dus de tijd van 20 sigaretjes, dat kan al tellen hé (iets meer dan 2u per dag). Dus, de kilootjes kwamen er één voor één bij. En dan 3 zwangerschappen, met telkens 2-tal kilo’s als extra. Samen 10 kilo meer in 7 jaar tijd. En misschiein verbaast het je maar ondanks de kilo’s voelde ik me goed in mijn vel. 
  Totdat ...
   

Plots kreeg ik nu en dan al eens de vraag: "Voor wanneer is de bevalling uitgerekend?"
Dit terwijl ik helemaal niet zwanger was. Dit voelde dus helemaal niet fijn meer.

En daarnaast begon ik me wel te frustreren dat ik de courante maten bye bye mocht zeggen omdat ik ondertussen had gespaard voor maat 46. Tijd voor dieet! Althans voor 2 weken. Want er was ‘toevallig’ een leuk feestje. Resultaat: de paar verloren kilo’s terug. De volgende optie, deze keer wilde ik dat het sneller ging. Dus toen werd het een dieet op basis van proteïneshakes. Ik kan het je verzekeren, slechte keuze van me en alles uitgerekend een dure grap! Dus 2 weken zonder resultaat, en verloren centen.
Totdat ...

 
 • Dit was het! Plots kreeg ik een aanbeveling via een vriedin.

  Via haar kreeg ik de uitnodiging van Consciente met de garantie dat ik in ongeveer 4 weken 10% (vet)lichaamsgewicht kon verliezen en vooral, waar er wordt gewerkt op totaalverandering. Je wordt niet afhankelijk gemaakt, je wordt begeleid naar een betere eet- en leefstijl om het nadien zelf te kunnen doen en je verder te ontplooien als persoon. Ik zag dit helemaal zitten en besloot dus om mee te doen met de 2 andere dames uit Marke. 

Mijn ervaring -  We werden fantastisch ontvangen door Jasmine en kregen stap voor stap alle uitleg die we nodig hadden om van start te gaan met de kuur en de gezonde levenstijl. Eindelijk eens geen dieet waarbij je punten moet tellen of dure vervangmaaltijden dient te kopen en te eten. Gewoon een natuurlijke eet- en leefstijl. Het was een aanpassing van mijn voeding, waarbij ik met natuurlijke voedingsmiddelen lekkere maaltijden kon maken. Zelfs mijn man vond dat het er lekker uit zag en deed dan iets minder strikt mee. En inderdaad de kilo's gingen er heel gemakkelijk af, 8 kilo in totaal waarop ik heel fier ben! Wat mij bracht op een gewichtsverlies van ongeveer 10 % zoals beloofd. Het was zelfs zo dat  iedereen in de groep erin slaagde, ongeacht leeftijd. We vormden één hecht team en ondertussen vind ik het zelfs een beetje jammer dat deze tijd voorbij vloog.

Mijn tevredenheid - Wat voel ik mij goed bij deze nieuwe aangeleerde eet- en leefstijl

De kilo's onder controle houden is niet zo moeilijk als je eerlijk blijft met jezelf en Jasmine's eenvoudige regeltjes blijft toepassen. Ondertussen op vakantie geweest en op 1 september ga ik verder voor de laatste 5 kilo’s. Ik weet zeker dat het me lukt!

Dank je wel Jasmine om je kennis met ons te delen en ons telkens zo gastvrij te onvangen met een heel discrete en persoonlijke aanpak tijdens deze verrijkende team-training. En ook dank aan mijn vriedin voor deze geslaagde aanbeveling.
 

Consciente - Jasmine " Birgit, zonder enige verwachting begon je eraan en ondertussen al een heel mooi resultaat op de weegschaal en vooral de veranderde eet- en leefstijl.  Op naar de volgende laatste 5! Proficiat!" Daarnaast ben ik de deelnemers heel dankbaar dat zij hun ervaring hier willen delen als inspiratiebron voor andere mensen, die net als hen, gemotiveerd zijn om zeer weer slanker, vitaler en gelukkiger te voelen."

Birgit had dan ook heel wat team-genootjes die één voor één met succes afslankten en hun gewoontes stap voor stap veranderden. Lees binnenkort ook hun verhaal ...


 

 • Is Birgit's verhaal ook voor jou herkenbaar en ben ook jij gemotiveerd om te investeren in jouw gezondheid en stralende ik?


Zij slankte met succes af dankzij Consciente's  vernieuwende concept met aandacht voor wat we eten, denken en voelen en dit gesterkt door voedings-coach  & team.

 
 • Je bent harte welkom op de vrijblijvende infosessie: samen slanker worden, zijn en blijven.
 
 

Ontdek de training slank worden, zijn en blijven of kom het programma ontdekken tijdens de vrijblijvende info-sessie (zowel te Oost- als West-Vlaanderen dankzij het enorme succes)

Vooraf inschrijven noodzakelijk want het aantal plaatsjes zijn beperkt.Alle gemotiveerde deelnemers die hun gewicht en gezondheid in eigen handen wensen te nemen, van harte welkom!
 
 
Van harte welkom & vitale groetjes, 
 


< Terug

top