Afslanken | Anneke | 8 kilo's-good-bye-verhaal!


Anneke, ging op ontdekkingsreis en reist genietend verder met 8 kg minder!
 

 • Vroeger was ik altijd slank. Zo goed als complexloos en ik voelde me écht goed in mijn vel. Toen ik echter de kaap van 30 voorbij was, bleven de kilootjes langzaam maar zeker plakken. Daarbij kwam nog eens dat ik omringd werd door bourgondische levensgenieters. Genietend van aperitief, wijn, uitgebreide (vetrijke) maaltijden, overvloedige nagerechtjes, ...  En ik geef toe, ik onderging dit dan ook gretig. Totdat ... mijn kleding alsmaar strakker en strakker kwam te zitten. De oplossing: gewoon een maatje ruimer kopen. 
  Jaar na jaar,
  van kwaad naar erger. Met afgrijnzen keek ik naar mezelf in de spiegel: over-vrouwlijke rondingen waar ik ze liever niet zag. Echt ontgoochelend.
   
 • Begin juni viel de beslissing! Na 10x kleding wisselen voor een zonnige dag, om uiteindelijk in een lange broek te verschijnen, zette dit me uiteindelijk aan tot dringende actie. Het was niet dat ik met zoveel overgewicht kampte en mijn BMI was best ook ok. Maar als je altijd slank bent geweest dan voelen deze aangekomen kilo’s evengoed deprimerend aan. Geïnspireerd door een collega die 40 kg afslankte, besloot ook ik tot actie over te gaan.
   
 • Mijn doel  5 kg afvallen. Een cijfer wat voor velen misschien banaal klinkt maar ik was me ook bewust van mijn hardnekkige suiker- én vetverslaving en besefte algauw dat ik daar op mijn eentje nooit zou in slagen. En toen ... kwam ik in diezelfde periode bij toeval op de website van Consciente terecht en ik voelde mij aangesproken door een gelijkaardig verhaal. Mijn impulsieve-ik stuurde meteen een mailtje, diezelfde dag kreeg ik nog antwoord en besloot ik steevast in mezelf te investeren. Het was nu, of nooit! 
   

 • Het werd nu! Mijn doelstelling: 5 kg afvallen, mijn grootste uitdaging: mijn suiker- en vetdrang aanpakken. Creativiteit in de keuken kwam erbij. Dit ging niet simpel worden.

Wat was ik blij dat ik de kuur vooraf had betaald want plots stootte ik op weerstand vanuit mezelf. 
Maar al heel snel kwam het keerpunt: ik leerde andere, natuurlijke smaken kennen en appreciëren.
Een heel nieuwe wereld ging voor me open! 

De teamsessies waren een enorme meerwaarde door de oh-zo-herkenbare verhalen van andere deelnemers. Ik deed hier dan ook heel veel ideeën op. Met volle teugen genoot ik van deze sessies en elke keer ontdekte ik nieuwe zaken!  Intussen begonnen ook de kilootjes te smelten als sneeuw voor de zon en voor ik het wist, zat ik al voorbij mijn streefdoel! 

Ik voel mij echt geweldig, het is terug feest als ik in de spiegel kijk en ik geniet van elk kledingsstuk dat ik aantrek. En de aanhoudende complimentjes ondersteunen mijn zelfvertrouwen. Ik ben dan ook echt fier op deze persoonlijke overwinning – hoe klein ze misschien ook mag lijken.

Wat geniet ik nu zelfs van boodschappen doen, een ware ontdekkingsreis! 
Zo kijk ik al uit naar de Consciente kookworkshop-reeks waarop ik me ondertussen ook heb ingeschreven om mijn kennis en praktijk verder uit te breiden rond natuurlijk slank en gezond eten.


Wat mij enorm aanspreekt is dat de vernieuwende aanpak van Jasmine echt verschilt van de vaak gebruikelijke (naar mijn mening vrijwel voorbijgestreefde) aanpak, dat ene dieet of driekhoek voor iedereen, dat ik toen evengoed van internet kon halen. Naast Jasmine's kennis, kon ik vooral haar persoonlijke aanpak en ondersteuning zeer appreciëren.

Ik had NOOIT verwacht dat ik op zo’n korte tijd 7 kg zou kwijtspelen en bovenop, dat ik van dit traject ook nog zou genieten! Verlost van mijn hardnekkige suiker- en vetverslaving. En ondertussen, weken verder, blijf ik mooi op gewicht zonder al te streng te zijn voor mezelf en genietend van lekkere voeding.

 • Voor hen die echt verandering wensen voor zichzelf en angst hebben dat dit weer één of andere loze belofte is, dan kan kan ik meegeven uit mijn heel positieve ervaring dat het via Consciente wél mogelijk is.

Jasmine is iemand die zelf uit ervaring spreekt, met hart en ziel achter haar werk staat en oprecht begaan is met haar cliënteel. Jasmine, ik ben jou dan ook zeer dankbaar voor wat je mij hebt bijgebracht en hoop nog veel van jou te mogen leren in de toekomst!


Consciente - Jasmine " Anneke, schitterend om te zien hoe jij jouw weerstand-MAAR's al gauw wist om te buigen naar geniet-WAAUW's. Kilo-resultaat is één ding maar het openstaan voor nieuwe dingen en werkelijke verandering, is nog de grootste overwinning.  Daarnaast ben ik de deelnemers heel dankbaar dat zij hun ervaring hier willen delen als inspiratiebron voor andere mensen, die net als hen, gemotiveerd zijn om zeer weer slanker, vitaler en gelukkiger te voelen."


Ze had dan ook heel wat team-genootjes die één voor één met succes afslankten en hun gewoontes stap voor stap veranderden. Lees binnenkort ook hun verhaal ...


 

 • Is Anneke's verhaal ook voor jou herkenbaar en ben ook jij gemotiveerd om te investeren in jouw gezondheid en stralende ik?


Zij slankte met succes af dankzij Consciente's  vernieuwende concept met aandacht voor wat we eten, denken en voelen en dit gesterkt door voedings-coach  & team.

 
 • Je bent harte welkom op de vrijblijvende infosessie: samen slanker worden, zijn en blijven.
 
 

Ontdek de training slank worden, zijn en blijven of kom het programma ontdekken tijdens de vrijblijvende info-sessie (zowel te Oost- als West-Vlaanderen dankzij het enorme succes)

Vooraf inschrijven noodzakelijk want het aantal plaatsjes zijn beperkt.Alle gemotiveerde deelnemers die hun gewicht en gezondheid in eigen handen wensen te nemen, van harte welkom!
 
 
Van harte welkom & vitale groetjes, 
 

 

 

 

 

 

 

 


 


< Terug

top