Weg met die jojo. Gezond slank voor altijd!

22 januari 2013

Fijne feesten gehad? Straalde je zowel vanbinnen als vanbuiten?
Zat die outfit toch maar weer wat krap?
Voelde je jezelf wel goed bij het overmatig eten en drinken?
Dezelfde voornemens gemaakt als vorig jaar? Laat me raden ...

Veel mensen voelen zich ieder jaar niet prettig na de feestperiode en hebben alvast schrik voor de zomer die komen zal. Het wordt warmer, kleding steeds lichter en bloter,... En dan nog maar te zwijgen over de badkledij.
We dromen stiekem van die mooie bikini, maar dan slaat de teleurstelling weer toe.

Jaar na jaar hetzelfde gedoe, jaar na jaar dezelfde goede voornemens, jaar na jaar een paar weken voor de zomer beginnen met crashdiëten en sporten, ... Ga maar door...  
Jaar na jaar met hetzelfde resultaat: met tegenzin en gelatenheid de zomer in.  Herkenbaar?

Wat ga je er dit jaar aan doen?

1 Januari 2013 goede voornemens gemaakt en in juni opmerken dat het weer niet gelukt is? Wat een ontgoocheling en ergernis.

Of  ga je het deze keer anders aanpakken, begin je op tijd (nu dus) en zorg je deze keer voor een manier die jou wél helpt op de lange termijn zodat je toekomstige teleurstellingen kunt voorkomen? Laat je dus niet verleiden door dure wondermiddeltjes, shakes, ... die vaak heel belastend zijn voor het lichaam.


Deze keer:
weg met die jojo dus en ga voor natuurlijk afslanken!

Doorbreek jouw cirkel en begin nu met Consciente's advies en begeleiding. 
Afvallen zonder wondermiddelen of wonderdieet maar met eet- & leefstijlverandering onder professionele begeleiding door een erkende gezondheidsbegeleider. Programma

Wanneer je er nu echt voor gaat, wedden dat je volgend jaar een veel fijnere zomer hebt en dat je leven in totaliteit zal verbeteren

Mahatma Gandhi zei: “be the chance you want to see in the world”, dus dat “wij” de verandering moeten zijn waarop we wachten in de wereld. En Jim Rohn zei ooit: “if you want things to change, you have to change” dus dat om ons leven te veranderen ‘wijzelf’ moeten veranderen.

Laat ons deze veelzeggende uitspraken gebruiken om te beseffen dat wij als kapitein zelf ons roer in handen hebben en zelf onze koers verder bepalen. 

 

Daarom wens ik ieder van jullie de kracht en motivatie om een mooie start te nemen met jullie kostbaar schip op weg naar een bruisend, slank en gezond leven.

Vitale groeten,
     Jasmine

"Tenzij je verandert hoe je bent, zal je altijd hebben wat je hebt."
Jim Rohn

"Het is de stand van ons filosofisch zeil dat onze levensloop bepaalt. Om de huidige richting waarin we varen te veranderen moeten we onze filosofie veranderen, niet onze omstandigheden."
Jim Rohn

"Ik zei vroeger "Ik hoop echt dat de zaken gaan veranderen" totdat ik leerde dat de dingen enkel kunnen veranderen als ik verander."
Jim Rohn

"Afkeer en beslissing zijn 2 belangrijke emoties die naar verandering leiden."
Jim Rohn

 


< Terug

top