Isabel reist verder ...

2 mei 2016

  • Eind augustus, het lijkt alweer een eeuwigheid geleden! Het was toen dat  het woord “Consciente” op ons terras over de tong ging. Althans figuurlijk. 5 september 2015, een datum om nooit te vergeten. De dag dat ik de eerste grammen van mijn 132 kilo achter mij liet. Het ging super vlot. Mijn weegschaal gaf al snel 112 kg aan. Dus 22 kg lichter in 10 weken. Na 6 maanden, eind februari waren de twee cijfertjes te zien op de weegschaal. Hoeraaa! De 3 cijfertjes weggewerkt en toen had ik op de één of ander manier even nood aan een tussenstop op mijn ‘afslankreis’.


 

Op de één of andere manier nam ik al vrede met mijn tussentijds resultaat. Dat realiseer ik me nu. Verjaardagsfeestjes, Pasen met zijn chocolade, La Douce France met zijn heerlijke kazen en het bijbehorende brood. Deze geneugten zorgden tijdens mijn traject voor een hoop uitdagingen die nu iets moeilijker te overbruggen waren. Volgens mijn coach is dit normaal en hoort dit bij het proces. Tenslotte gaat het over een groter overgewicht waar er meer tijd zal voor nodig zijn dan een gebruikelijk 7 weken traject. Tijdens 1 jaar kan het niet anders dat er nu en dan eens momenten anders ingepland dienen te worden of al eens anders verlopen dan we ons hadden voorgenomen.

Ik onthoud hierbij de woorden van Jasmine dat dit ons inderdaad net mens maakt. Net zoals de oude patronen die zich al eens terug durven laten zien. Overtuigingen zoals “eentje is geentje” en “nu mag het even, dus doen we beter goed, want daarna is het weer gedaan”, …


 “De boog kan niet altijd gespannen staan” nam ik mee. Maar ik kon eveneens ervaren dat wanneer deze te los staat, je ook geen doelen meer raakt.

Dus, sinds 10 dagen geleden gaan we er weer volledig voor!
Tenslotte is het al eind april en hangt er al even een leuk zomerjurkje in de kast te blinken. Het zou fijn zijn deze zomer, een jaar later, hetzelfde terrasmoment te herbeleven, maar weliswaar stralend in dit kleedje!

Ondertussen heb ik geleerd om verder voor mijn dromen te gaan, ze te realiseren. Want niemand valt 50kilo af uit het niets en zeker niet op een gezonde evenwichtige manier. Maar wat wel, iedereen kan het. Daar ben ik ondertussen van overtuigd. Waar een wil is, is een weg!

Een aanrader: streef je droom na want als je iets echt ECHT wil, dan lukt het zeker! >> Isabel & haar uitdaging - ontdek hier al haar stappen 

Isabel volgt het traject gewicht in evenwicht - 7 mei start nieuwe 7-weken reeks. Doe je mee? 
Neem gerust contact met me op voor vrijblijvende info. www.consciente.be/agenda


< Terug

top