- 20 kg? Zelfs meer! Met jouw engagement

25 november 2015

“En een kilo of 20 afvallen?” vraagt interviewer Eric Goens.
“Neen, daar durf ik me niet voor te engageren”, zegt Maggie.

 

Jasmine van Consciente: "Wat zou ik Maggie graag coachen naar verandering! Wedden dat het haar zelfs lukt om meer dan 20 kg te vermageren op een natuurlijke manier zonder crashdieet maar met natuurlijke eet- en leefstijlverandering. Een gezond gewicht, als zij dat wenst. Wie weet (hoop ik stiekem)?! Natuurlijk begint het bij de vraag van de cliënt. Die bewuste klik van 'nu kan het niet langer en ik ga er nu verandering in brengen'. Dit engagement van de cliënt is noodzakelijk en dienen we te respecteren. En toch, mocht ze het zelf wensen, ik geloof haar te kunnen helpen!

Maggie: “Tot mijn zeventiende volgde ik een hongerdieet. Sommige dagen overleefde ik enkel op een appel en een tomaat. Het was niet gezond. En ik had het er niet meer voor over om zo te leven.” Dat haar huidige situatie evenmin gezond is, blijkt als ze zuchtend met veel moeite de trap beklimt. Maggie: “Ik neem me voor meer te bewegen. Maar niet fietsen, dat doe ik niet graag. Wandelen evenmin, dat gaat te traag. Ik zal beginnen met een tienbeurtenkaart aquagym.”

“En een kilo of 20 afvallen?” vraagt Eric Goens. “Neen, daar durf ik me niet voor te engageren”, zegt Maggie.

Jasmine - Consciente: "Niet enkel een engagement met jezelf Maggie, maar ook met een coach. Want soms hebben we nu eenmaal iemand nodig die even met ons meeloopt. Samen durf je zoveel meer. Niet alleen topateleten, maar iedereen verdient een coach. Er gingen jou zoveel dames voor bij Consciente, -10, 20, 30, 35 kg en nu zelfs een dame die streeft naar 50 kg door eet- en leefstijlverandering. Waarom zou jij dit niet kunnen?
Een geschenk voor het lichaam, want iedereen krijgt er jammer genoeg maar 1!

Bron: de Zondag. Volledige artikel lees je hier
 

PS: En weerom, een nieuw tal dames zal in januari starten met actie naar een gezond gewicht. Wil je graag deel uitmaken van dit team, welkom op de vrijblijvende infosessie van 26/11. Vooraf inschrijven noodzakelijk.www.consciente.be/agenda

 

 


< Terug

top