Inderdaad Photoshop kan veel maar ...

9 januari 2015

... maar in de realiteit kan het ook op een natuurlijke manier om slanker en gezonder te worden, zonder photoshop en zonder pillen noch wondershakes. Wel met gezonde voeding en een goede portie motivatie!


 

VTM-reportage 6/01 over frauduleuse praktijken rond afslanken |

Telefacts: "Op het internet wemelt het van de reclame voor wondermiddeltjes en illegale crashdiëten die een slanke lijn beloven. De ‘voor en na’-foto’s van mensen die tientallen kilo’s zijn afgevallen, moeten je daarvan overtuigen, maar wie gaat er schuil achter die getuigenissen? Cathérine Moerkerke van Telefacts doet de test en toont aan hoe gemakkelijk het is om zelf zo’n valse reclamesite te maken om pillen te promoten.
"

Consciente, Jasmine: " Inderdaad, zelf maak ik me ook vaak de bedenking bij alle wondermiddelen waarmee men de mensen probeert te ronselen en afhankelijk te maken als klant. Terecht om dit even in de kijker te brengen.
Het fijne is dat Consciente ditzelfde verschil wel met haar teamleden realiseert en zonder te hoeven photoshoppen. Dus tijdens de reportage was het glunder glunder op mijn gezicht en ik ben ervan overtuigd dat ik ook het geval was bij al de mensen die ik al mocht begeleiden naar hun gezonde gewicht!

PS: Via deze link heel wat prachtige verhalen en allemaal zonder photoshop of gewijzigd verhaal, maar wel van dames die er moeite voor deden en ondertussen heel blij zijn met hun overwinning! http://www.consciente.be/getuigenissen

Hou jullie dus maar al klaar voor de volgende post van Nathalie, die me een jaar later haar boodschap spontaan stuurde hoe blij ze is met de training en zo mooi op gewicht blijft en dit alles zonder protëine shake, noch pillen maar wel op een verantwoorde manier met natuurlijke voeding.
  >> haar verhaal 


 


< Terug

top