Van rups naar vlinder, goede punten arts!

12 december 2014

"Wat het einde van de wereld is voor de rups,
betekent het begin van de wereld voor de vlinder." Lao TseEn zo ook een nieuw begin voor heel wat teamgenoten!

Zo kreeg ik vandaag weer 2 leuke berichtjes van dames die goede punten kregen van hun arts na het volgen van de training slanker worden, zijn en blijven. Dus een goed begin van een bewuste nieuwe eet- en leefstijl!

"Hey Jasmine, een mailtje met alleen maar goed nieuws!
Heb de resultaten van mijn bloedonderzoek en ik heb van mijn doker 10/10 gekregen. Al mijn tekorten zijn weg zeg! (Ijzer - B12 - Foliumzuur - Omega 3 - Vitamine D - zink en selenium)
En hij zei er nog bij dat dit bloedprofiel sterk geëvolueerd is, asjemenou! Geen ijzerbaxters meer deze winter :-)))) Dus lieve Jasmine, ik vind geen woorden genoeg om mijn blijdschap hiervoor uit te drukken..."


"Hoi Jasmine, vorige week bloedanalyse laten doen en vandaag een dikke proficiat van de dokter gekregen... Heeft nog nooit zo'n mooi resultaat gezien op gebied van cholesterol, suiker, trygliceriden... Ik zal volgende week nog niet aan mijn streefgewicht zijn, maar met dit gegeven ben ik alleen maar meer gemotiveerd om op deze manier verder te leven! Let's go! Tot volgende week!"


Weerom prachtig nieuws dus!

Ook jij kan dit want zoveel anderen deden het al. Een vlinder worden door jou gezond en natuurlijk te voeden, geïnspireerd en gecoacht door Consciente. Vrijblijvende nfosessie 18/12 om in 2015 te starten.
Schrijf je nu nog in
www.consciente.be/agenda


< Terug

top