LENTE-ACTIE | Welbewust vitaal & slank |

18 april 2012

 

Beste lezer,
 

Met plezier laat ik jullie weten dat Consciente door de lente werd geïnspireerd! 
 

Gezondheidspraktijk Consciente staat voor welbewust leven.
Met de focus op een gezonde leefstijl waarin voeding, beweging en persoonlijke groei centraal staan.
Met de nadruk op inspireren,  motiveren en natuurlijk amuseren!

 

Hieronder stel ik jullie graag het gezondheidsplan voor rond afslanken:

Het gezondheidsplan | Welbewust vitaal & slank |


Het programma bestaat uit de combinatie van individueel advies en groepssessies voor max 12-tal personen. De meerwaarde van dit programma is dat je een uniek voedingsplan, advies en coaching ontvangt dat samen met jou in alle discretie wordt behandeld. Geen protëineshakes noch wonder- of crashdieëten...gewoonweg met een gezonde voeding die voor jou als uniek persoon geschikt is.
 

Daarnaast geniet je van de kracht van een aantal groepssessies in een gezellige en gematigde sfeer (met beperkt aantal deelnemers).
 

Nazorg vind ik even belangrijk en vandaar dat dit onderdeel ook in het programma is voorzien.
En natuurlijk zoveel meer ...dit laat ik aan jou over om dit te ontdekken tijdens het verloop van onze samenwerking!


Via volgende link kan je alvast meer informatie over de programma-inhoud vinden >>  Programma

Mocht je nog bijkomende vragen hebben of wens je even kennis te maken, dan ben je steeds vrijblijvend welkom!

 

Momenteel lente-actie-tarief:


Dit houdt in:
 

 • Schrijf je in voor komende cursus  met als start van| fase 2 |  woensdag 16/05 en eindigend op woensdag 4/07. Net op tijd om vitaler & slanker de zomervakantie in te gaan ;-) !
  Dan geniet je het lente-actie-tarief:
  Het totaal gezondheidsplan wordt jou aangeboden aan het speciaal lente-tarief van 285 Euro voor meer dan 15 uren leefstijladvies en coaching / wat ongeveer komt op een 17 euro per uur.
   
 • Breng je tevens iemand mee die ook gemotiveerd is om met succes af te slanken en zich inschrijft op de morgen- of avondsessie?
  Dan heb ik nog een extra voor jou in petto:  

  Een verrassingsgeschenk wordt jou dan met veel plezier door Consciente aangeboden.
  Jouw aangebrachte vriend of vriendin geniet dan de speciale voorwaarden van 285  euro en ontvangt daarnaast ook een welkomstgeschenk wanneer deze persoon via jou inschrijft.
   

Vind je dit programma wel tof maar wens je niet echt af te slanken en wel jouw voedingspatroon even onder de loep te nemen? Dan kan je het programma gerust volgen want tijdens deze sessies wordt de focus vooral gelegd op een welbewuste en duurzame levensstijl.

In de groepssessies worden thema’s gebracht die zich vooral richten op een gezonde levensstijl qua voeding, beweging en groei, terwijl we tijdens het individuele aspect van het programma ons focussen op jouw verwachtingen (hetzij afvallen, hetzij gezonder eten, hetzij vitaler worden, hetzij gewichtsbehoud, ....).

Wens je deel te nemen en er samen voor te gaan? Neem dan zo snel mogelijk contact met mij op voor een individuele afspraak zodat we alvast kunnen beginnen aan de uitwerking van jouw individueel gezondheidsplan!

 

Belangrijk! Gelieve er rekening met te houden dat fase 2  start op 16/05 en fase 1 dus voorheen dient ingepland te worden. Om kwaliteit te kunnen garanderen en om bij aanvang fase 2  dan ook te kunnen starten met jouw uniek voedingsplan, is het dus noodzakelijk zo snel mogelijk jouw individuele afspraak vast te leggen.  Het is maatwerk vandaar dat ik dan ook de nodige tijd hiervoor dien te voorzien om jou het persoonlijk en professioneel advies te kunnen aanbieden dat je verdient.

 

Hopelijk tot binnenkort en bekijk alvast ook even de andere lente-smaakmakers op de agenda!

 

Liefs, Jasmine

 

PS | Deel deze informatie gerust met alle geïnteresseerde vrienden en vriendinnen en wie weet kunnen jullie beiden van bovenstaande voordelen genieten!

JIJ KAN DIT OOK! SAMEN GAAN WE ERVOOR!

 

 

Jasmine Willocq

Gezondheidsconsulente & vitaliteitscoach


VOEDING | BEWEGING| PERSOONLIJKE GROEI
INSPIREREN | MOTIVEREN | AMUSEREN

www.consciente.be - www.welbewustleven.be

 


< Terug

top