Heel wat in de media rond overgewicht!

29 november 2013

Helft van de Belgen heeft overgewicht ...

Heel wat te doen vandaag in media rond overgewicht | Vandaag in het journaal | Wie kampt met overgewicht - ongeveer de helft van alle Belgen - heeft meer kans op bijvoorbeeld diabetes of hartproblemen. Als mensen met overgewicht niet afvallen, is na 20 jaar meer dan 33 procent ziek .. Bewustwording rond een betere eet- & leefstijl en er voor gaan, is de boodschap."

Oh wat zou ik zo graag helpen, want het kan!


Wacht niet tot ... wil je ook wat aan je gewicht en gezondheid doen in januari, zie het als een nieuwe start voor 2014? Gaat 2014 jouw jaar worden?


Wel het kan, jij kan het want zoveel anderen konden het samen met Consciente! En nu kunnen ze het ondertussen alleen. Eind januari starten met een nieuw begin en eind maart straal je slank, vitaal en gezond in jouw nieuwe kleedje!

Kom naar de vrijblijvende info-sessie in december: slanker worden, zijn & blijven! en reserveer nu jouw plaatsje via www.consciente.be/agenda


ps: heel wat deelnemers waren blij dat ze er voor gingen en gaan slanker en bewuster eindejaar in. Ben jij de volgende om te stralen? Getuigenissen en hun tips

 


< Terug

top