Jouw voeding jouw medicijn?

6 juni 2013

Heel fijn om zo'n geïnteresseerde deelnemers te laten proeven van Consciente's thema-avond  "jouw voeding jouw medicijn?" in het kader van de bio-week. Gezondheid, antioxidanten, receptjes, proeverij, ... dit alles kwam aan bod.

Vond je het jammer dat je er niet bij kon zijn?

Dan kan ik jou alvast verklappen dat deze avond in nabije toekomst nog eens aan bod komt.
Dus wens je er graag bij te zijn, stuur me dan gerust een mailtje en ik hou jou op de hoogte wanneer de nieuwe datum is gekend. www.consciente.be/contact

Lees hier alvast wat het nieuwsblad.be en enkele van de deelnemers er van vonden.

 • " Nieuwsblad.be: - Op de eerste van twee lezingen in het kader van de Bioweek luisterden dinsdagavond veertig geïntereseerden in de Reinaertbibliotheek naar de tips van Jasmine Willocq rond gezonde voeding als aanzet naar gezond leven. De Beerveldse voedings- en gezondheidscoach had niet de pretentie om de dokter te vervangen, maar wou vooral een stukje bewustwording rond voedingsgewoonten aanbrengen, waarmee we ons een stuk beter in ons vel en in onze geest kunnen voelen. Tal van ter plaatse bereide vitaliteitshapjes toonden aan dat je met wat creativiteit allesbehalve smaakloze en genotloze dingen op je bord kan toveren>> lees volledig artikel
   
 • " Dag Jasmine, Bedankt voor de interessante lezing gisteren in de bib."
   
 • " Mooie en interessante uiteenzetting! Het was super, als regelmatige deelnemer aan jouw activiteiten ontdek ik elke keer nieuwe invalshoeken of informatie die ik soms alweer vergeten was... De belangrijkste zaken worden er dan nog eens dieper ingebeiteld en zo ga ik dan weer content naar huis. Tot binnenkort! "
   
 • " Bedankt voor de zeer interessante uiteenzetting over "gezondheid" en BIO.
   
 • " Ik vernam van tal van deelnemers dat je voordracht super was. Ze vonden het heel interessant en jou heel spontaan en enthousiast, waardoor ze zich geen seconde verveeld hadden. Helaas heb ik dit moeten missen."

>> Consciente: " Heel leuk zo'n positieve reacties te krijgen want dit betekent opnieuw missie geslaagd: mensen kunnen inspireren, motiveren en ons samen amuseren. "


< Terug

top